Loistava Sonia

Nyt on aika tehdä teille pieni tunnustus: minulla on ollut salainen harrastus jo muutaman vuoden. Nimittäin Sonia Rykielin Saint-Germain-des-Prés’n myymälän näyteikkunat. 

Kaikki alkoi vuoden 2008 keväällä kukkasin ja kasvein koristelluista, Liisa Ihmemaassa-tyyppisistä näyteikkunoista, jotka riuhtaisivat allekirjoittaneen mukanaan silloin täydellisesti. Siitä lähtien olenkin kerennyt kartuttaa melkoisen kattavan valokuva-arkiston erilaisista esillepanoista vuosien varrelta. Kaudesta ja mallistosta toiseen olen jaksanut ihmetellä ikkunoiden luovaa sommittelua, niiden pieniä kutkuttavia yksityiskohtia sekä toistuvia elementtejä.

Matkalla ruokakauppaan minulla oli toisinaan tapana käydä katsomassa mitä uutta ikkunoiden takaa löytyisi. Yleensä paljon kimallusta, muutama baskeri sekä sinne tänne ripoteltu kirja. Niin kuin vasemman rannan intellektuellikliseelle tyypillisesti kuuluu. Ja tulipa näillä reissuilla vastaan joskus itse rouva Rykielkin. 

Lyhyestä tarina kaunis – suosittelen lämpimästi sisällyttämään putiikin iltakävelyreitin varrelle!

dscn7847.jpg

dscn7845.jpg

dscn2458.jpg

dscn7700.jpg

dscn9674.jpg

dscn7703.jpg

dscn2470.jpg

Kommentit (2)
  1. Sauvage, huippua! Onneksi Pariisi on vain lentomatkan päässä 🙂

  2. I feel you 😀 Sonia Rykiel on nero. Pariisissa hengaillessani tuo Liisa Ihmemaassa tyyppinen tunnelma veti niin puoleensa. (Voi ei, iskee back to Paris-tarve.)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *