Lokakuu

Lokakuussa on tapahtunut kaikenlaista.

img_1807.jpg

Olen saanut hyvät naurut. Monta kertaa. Pohtinut paljon ystävyyttä ja kimppa-asumisen iloja toisinaan kolkossa suurkaupungissa. Miten olenkaan joskus voinut haluta asua yksin? Kämppiselämä on parhautta!

img_1864.jpg

Olen kurkotellut pilviin Manhattanilla. Ja okei – ehkä ihan vähän Brooklynissäkin. Laukkaava mielikuvitus, siinä salakavalien virhearviointien ja  loistokkaiden voittojen satavarma menestysresepti.

photo-41.jpg

Käynyt pitkästä aikaa Ace Hotelissa, ja pohtinut syntyjä syviä kaupungin piskuisimmalla Opening Ceremonylla. Kenzon talven mallisto pohdituttaa edelleen, viinirypäleineen päivineen.

img_1991.jpg

Syönyt kirsikkapiirakkaa Williamsburgissa kera kermavaahdon. Juonut pastista aamuviideltä ja löytänyt itseni rooftopilta ranskalaisten poikien seurasta.

img_1886.jpg

Bongannut kadulta polkupyöräni täydellisen kopion valkoisena versiona. Todellista pyörärakkautta! Kypäräkin mätsäsi.

img_1908.jpg

Käyttänyt uusia koruja niin paljon, että korvanlehtiä jo särkee. Voi korvakorut, voi lyhyen poikatukan kiistämättömät ilot!

img_1811.jpg

Suunnitellut elämäni ihkaensimmäistä Halloween-asua. Se on hillitön, aivan kuten hyvin hitaasti kellastuva kaupunkimaisema. Miten onkaan mahdollista, että koko kadulta löytyy ainoastaan yksi oranssi lehtipuu lokakuussa?

 

Taikuutta!  Kuten myös se, että teitä tykkääjiä löytyy Facebookista jo 399. Kuka pistää neljänsadan rajan rikki?

 

Kommentit (7)
  1. Mää kans tulin hehkuttamaan, miten hyvin korvikset näkyvät lyhyen tukan kanssa!

  2. Pastista seitsemältä aamulla, jos muistan oikein, mutta en ehkä paljon oikein muistakaan. Ranskalaiset pojat muistan. 🙂
    Ihanaa pyörärakkautta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *