Lumimyräkkä amerikkalaisittain ja muita kuulumisia

Ihmiset!

Toivottavasti teillä kaikilla oli aivan mahtava viikonloppu. Itse vietin sen näissä maisemissa:

lumi.jpg

Kyllä, kuvassa näkyy newyorkilaiskatujen tämänhetkinen tila.

Talvi saapui kaupunkiin torstain vastaisena yönä, mikä tarkoitti loskaisia jalkakäytäviä ja myöhästeleviä junia loppuviikoksi. Itselläni kolmen metropysäkin työmatkaan meni kokonainen tunti  junaan ei yksinkertaisesti mahtunut sisään (mikä kyllä kertonee enemmän kaupungin julkisesta liikenteestä kuin sääoloista.) 

Näissä tunnelmissa vietimme myös ensimmäistä vuosipäiväämme sinipipoisen pojan kanssa.

Päivä käynnistyi brunssilla williamsburgilaisessa baarissa (jossa soi iloksemme ainoastaan 80-luvun MTV-musaa) ja huipentui uuteen Coenin veljesten leffaan (jolle en kyllä lämmennyt – sori vaan Justin Timberlake ja Girlsien Adam!) 

Toisin kuin vuoden takaisilla ensideiteillämme, pingistä emme tällä kertaa pelanneet, mutta ainakin tuli opittua lisää hyödytöntä tanskaa. Tämänhetkinen aksenttini kuulostaa miehen mukaan ”grönlantilaiselta” minkä toivon olevan ainoastaan hyvä asia. Jaiks!

Nyt menen tekemään lumienkeleitä takapihalle, kun vielä ehtii.

Palaillaan pian!

Kommentit (4)
 1. bisousroosa
  7.1.2014, 07:55

  hahaa, sain kanssa oman osani jenkkien ”monster snow stormista” kun oli tarkoitus palata nykistä montrealiin juurikin torstaina, mutta kaikki bussit peruttiin ja vapaita paikkoja seuraavaan junaan oli vasta maanantaille. buukattiin siis halpa hotellihuone ja kikatettiin jenkkien uutislähetyksille, parasta komediaa ikinä! meanwhile in canada, -40C, metri lunta ja kaikki toimii normaalisti 😀

  1. Hehee, tuliks  yllärinä! Voin vaan kuvitella, miltä tää jenkkisähläys Kanadassa asuvan suomalaisen silmiin näyttää… 

   Siitä puheen ollen – tää oli muuten aika virkistävä: http://yle.fi/uutiset/amerikkalaiset_pienessa_paniikissa_usan_paukkupakkasten_takia__suomalainen_lahti_hiihtoretkelle_autioituneessa_chicagossa/7014157

 2. Ihaninta vuosipäivää kyyhkyläisille! Tulkaa kylään tälle puolelle valtamerta! Sohvaa tarjolla Helsingissä maaliskuun loppuun ja sitten taas ladureen kulmilla. 🙂 muisk!

  1. Hei kuule, laitan sulle kohta viestiä! ^_^ Linjat KUUMIKS!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *