Marimekko goes Japan

Laura de Lille

Jotain suomalaisen muodin kannalta merkittävää tapahtui  perjantaina 14. lokakuuta, kun Marimekon kevään ja kesän 2012 mallisto sai ensiesityksensä Tokion Mercedes Benz Fashion Weekin yhteydessä.


Nyt minulla on ilo ja kunnia jakaa teidän kanssanne siitä parhaat palat:Noora Niinikosken johtama mallisto herätti kaipauksen kepeisiin kesätunnelmiin. Näytöksen energia kumpusi Marimekolle tyypillisesti rohkeiden värien sekä uljaiden printtien onnellisesta kohtaamisesta. Lavalla nähdyt yhdistelmät herättivät eloon kokonaisuudet niin suomalaisten kuin japanilaistenkin mallien yllä.


Omiksi suosikeikseni mallistosta valikoituivat Tuula Pöyhösen värikkäät laukut, joiden yksityiskohtina loistivat ryhdikkäät, vaaleanahkaiset olkahihnat. Ihastusta herättivät myös nuoren japanilaissuunnittelijan Mai Ohtan rennot, elämäniloa pursuavat mekot, joita väritti Maija Isolan pirteä Ibir-kuosi.


Raikas esitys sai ajatukset vaeltamaan kauas ensi kevääseen, mutta tarjosi myös lupaavaa esimakua tänään pidettävästä Suomen kutsuvierasnäytöksestä.


Uteliaille tiedoksi, että Suomen näytöksen backstage- ja kutsuvierastunnelmia voi kurkistella Marimekon blogista loppuviikosta.


Kuvat: Marimekko

Kommentit

Iisa

Hyvältä näytti myös eilen Kaapelilla! Ja Mai on loistava lisäys Marimekon kaartiin. Ehdinkin jo vuosia odottaa, milloin Main potentiaali nousee näkyvämmin esiin kotimaisella kentällä. Sitä on ilo todistaa.

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei Iisa, ihana kuulla, että tykkäsit! Jostain syystä en törmännyt suhun, vaikka yritin parhaani mukaan skannailla kutsuvieraita. Mutta mahtavaa, että pääsit paikan päälle! :)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi, hienoa!

Iisa

Yhden tujun Marimekko-juoman verran viihdyin paikalla, mutta aika pian nostin kytkintä. Olisipas ollut kiva törmätä!

Kommentoi