Marimekko goes Japan

Jotain suomalaisen muodin kannalta merkittävää tapahtui  perjantaina 14. lokakuuta, kun Marimekon kevään ja kesän 2012 mallisto sai ensiesityksensä Tokion Mercedes Benz Fashion Weekin yhteydessä.

Nyt minulla on ilo ja kunnia jakaa teidän kanssanne siitä parhaat palat:

marimekko-477.jpg

marimekko-085.jpg

marimekko-169.jpg

marimekko-1116.jpg

marimekko-251.jpg

Noora Niinikosken johtama mallisto herätti kaipauksen kepeisiin kesätunnelmiin. Näytöksen energia kumpusi Marimekolle tyypillisesti rohkeiden värien sekä uljaiden printtien onnellisesta kohtaamisesta. Lavalla nähdyt yhdistelmät herättivät eloon kokonaisuudet niin suomalaisten kuin japanilaistenkin mallien yllä.

Omiksi suosikeikseni mallistosta valikoituivat Tuula Pöyhösen värikkäät laukut, joiden yksityiskohtina loistivat ryhdikkäät, vaaleanahkaiset olkahihnat. Ihastusta herättivät myös nuoren japanilaissuunnittelijan Mai Ohtan rennot, elämäniloa pursuavat mekot, joita väritti Maija Isolan pirteä Ibir-kuosi.

Raikas esitys sai ajatukset vaeltamaan kauas ensi kevääseen, mutta tarjosi myös lupaavaa esimakua tänään pidettävästä Suomen kutsuvierasnäytöksestä.

Uteliaille tiedoksi, että Suomen näytöksen backstage- ja kutsuvierastunnelmia voi kurkistella Marimekon blogista loppuviikosta.

Kuvat: Marimekko

Kommentit (4)
  1. Yhden tujun Marimekko-juoman verran viihdyin paikalla, mutta aika pian nostin kytkintä. Olisipas ollut kiva törmätä!

  2. Oi, hienoa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *