Marimekko SS 2013

495464.jpg

495538.jpg

495546.jpg

495558.jpg

495450.jpg

495466.jpg

 

Maanantaina 10.syyskuuta Marimekko esittäytyi ensimmäistä kertaa New Yorkin muotiviikoilla.

Hymy oli monella herkässä, kun merkin kevät-kesä 2013 -mallisto toi rohkeat värit ja eläväiset printit keskelle kaupungin kuhisevaa Meatpacking Districtiä, jonka Highline Stages -studiolle oli pakkautunut runsas joukko lehdistöä ja muuta muotiviikkoväkeä.

Energisen ja hyväntuulisen näytöksen aikana nähtiin sekä uutta että vanhaa Marimekkoa – sekä klassikot että uudemmat painokuosit heräsivät eloon vahvoissa asuissa ja näyttävissä mekoissa, jotka saivat hurmattua omintakeisuudellaan näytösvieraan jos toisenkin.

Lavalla nähtiin monta vahvaa kokonaisuutta: isot ja värikkäät korut  ja asusteet saivat seurakseen huolelliset poikatukat ja rennot tennarit. Eri ikäisten mallien päällä nähdyt maalaukselliset iltamekot taas eivät kaivanneet parikseen muuta kuin muikean asenteen ja pilkkeen silmäkulmaan.

Omat ehdottomat suosikkini vahvasta mallistosta olivat mustavalkoiset pallohousut, graafiset mekot sekä isot korut, jotka saivat mielen vaeltamaan jo jonnekin kauas ensi kevään ensimmäisiin aurinkoisiin päiviin. Täytynee sanoa, että myös pirteä poikatukka alkoi houkuttaa ajatuksena aika lailla.

Se jääköön odottamaan ensi kevääseen!

 

Kuvat: Billy Farrell Agency

 

Kommentit (5)
  1. myview, niin kuule mustakin! Ensi keväästä tulee iki-ihana. 🙂

    Flake, hihii! Sitten sun ainakin kannattaa ehdottomasti pysyä kuulolla ensi vuonna. 

    Elina, joo, niin taisin vilahtaa. 🙂

    Emmery, hehe. No siis jos puhut nyt tv-sarjan naikkosten pintaliitoelämäntyylistä, et vois kysyä vääremmältä ihmiseltä! En tiedä, mistä näkökulmasta haluat mun vastaavan, mutta ainakin deittailun kuulemma pitäis olla just yhtä vaikeaa kuin tv-sarjassa esitetään. Mutta toisaalta taas –  niin varmasti onkin, jos juoksee sijoituspankkiirien perässä. Eihän siitä nyt vaan voi seurata mitään hyvää!

     

  2. Nyt ihan aiheen vierestä, mutta New Yorkissa jonkin aikaa asuneena, kuinka tarkasti sanoisit Sex and the City-sarjan antavan oikean kuvan kaupungista? Ihan mielenkiinnosta 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *