Matkaan taas lähden nyt

islanti.jpg

islanti2.jpg

islanti3.jpg

On taas se aika vuodesta. 

Olen lähdössä matkalle.

Jäätävän Kanadan ja Jamaikan hiekkarantojen jälkeen suuntaan elokuussa vähän tutumpiin maisemiin: parin viikon mittaiselle turneelle Keski-Eurooppaan. Oikeastihan olen lähdössä ystävän häihin, mutta annan samalla rinkalle ja jeesussandaaleille kunnon selkäsaunan. 

Parin viikon kesälomani aion toteuttaa muutaman päivän pyrähdyksissä: ensimmäinen etappini on iki-ihana Islanti, josta jatkan Pariisiin ja lopulta Etelä-Ranskaan. Sieltä taas vetäisen Lontoon kautta Skotlannin nummille. 

Päivämäärät alkavat jo olla hallussa, mutta suuremmat yksityiskohdat ajattelin jättää hiomatta. On vain ideoita.

Sen, kuinka vedän keuhkoihin raikasta Reykjavikin ilmaa, ja pulahdan maauimalan altaaseen. Lähden Montmartrella pyöräilemään, ja kipaisen kauppaan Carambareja hakemaan. Kirjaan ylös ajatusvirtaa tarkkaillessani maalaismaisemia bussin ikkunasta. 

Osa matkasuunnitelmaa on jättää suunnittelematta.

Siksihän sitä lomaksi kutsutaan.

Kommentit (22)
 1. Uskomatonta settiä muutamilta kommentoijilta, ja aika törkeää olettaa, että a) kaikki  haluavat käyttää lomansa Suomessa vierailuun tai että b) kaikilla olisi Suomessa perhettä tai ystäviä odottamassa. Mun mielestä on virkistävää lukea ulkosuomalaisten blogeja, joissa ei koko ajan lasketa päiviä seuraavaan Suomen-reissuun tai kirota miten ulkomailla kaikki on ihan huonosti ja Suomessa aina paremmin. 

   

  Niin, ja tervetuloa Skotlantiin, säät voivat olla mitä vaan. Jos eksyt Glasgow’hon päin ja/tai kaipaat vinkkejä, ota yhteyttä.  🙂

 2. Hei Laura,

  Itselläni pitkäaikainen haave toteutumassa ja lennot Islantiin vihdoin takataskussa, elokuun alkupuolelle.

  En tiedä onko sun reissulla jo plania (omani ihana tyhjä paperi tässä vaiheessa!), mutta sun viime vuoden retkestä inspiroituneena aion myös katsoa jos löytyisi saman henkistä seuraa ja toiveissa olisi päästä kiertelemään ympäri saarta nauttien jokahetkestä, ilman liian suuria suunnitelmia!

  Näet varmastikin mailiosoitteeni, eli jos on tarvetta reissuseuralle esim. jollekin pätkälle, let me know!

  🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *