Matkalle New Yorkiin, osa 3

New Yorkin syksy on yhtä onnellista intiaanikesää: yhä parissakymmenessä lämpöasteessa kylpevä kaupunki muuttuu hiukan leppoisammaksi, kun lehdet alkavat kellastua ja tukalimmat kesähelteet ovat takanapäin.

Syyskuussa ulkoilmatapahtumia näkee vielä runsaasti, jolloin puistopiknikit, torit sekä muut ulkoilmatapahtumat pyörivät lähestulkoon kesän malliin. Tässä muutama oma vinkkini siitä, mitä kannattaa tehdä, kun siirrytään syksyn edetessä kohti sisätiloja.

parhaat.jpg

matkalle_syyskuu_2012.jpg

 

1. Illanviettoon. Pöytätennistä taidegalleriassa? Kyllä, Williamsburgissa. Piskuiseen PIPSiin voi viedä pelaamaan illan ratoksi kaverin jos toisenkin, ja vieläpä hyvään hintaan: pelisessio kustantaa tasan sen verran kuin itse on valmis huvista maksamaan. 

Lisäsyy lähteä lätkimään: Lyhyt jonotusaika sekä ilmaiset pelijuomat. Ei paha!

2. Löytöretkelle. Keskellä uinuvaa teollisuushallialuetta odottaa mieluisa yllätys: sen suojissa sijaitsee Brooklynin epäilemättä mielenkiintoisin vintage-aarreaitta Urban Jungle. Paikka ei suotta ole maineensa arvoinen, sillä täällä tekee uniikkeja ja hyväkuntoisia löytöjä jo muutamalla hassulla dollarilla.

Lisäsyy loikata Bushwickiin: Aito hippimekko kympillä ja hapsunahkatakki kahdella = I rest my case.

3. Iltapalalle. Kaupungin mielettömimmät ranskikset löytyvät East Villagessa sijaitsevasta Pommes Frites’stä. Erityisen herkullisilta nämä maistuvat aamuyöllä matkalla kotiin, mutta mikäpä jottei muulloinkin. Lämpöisenä syysiltana voi vaikka vähän jonottaakin.

Lisäsyy suunnata kohti itää: Eivät ainakaan ranskispuljun nettisivut. Mutta 26 erilaisen dippikastikkeen kattavasta menusta sopii jo antaa pisteet!

 

Kommentit (1)
  1. Uijuijui!!! Pommes Frites on ihan meidän kulmilla ja eilen illalla (yöllä) kemuista kotiin tullessamme halusin poiketa hakemassa ranskalaisia mukaan. Paneuduimme kuitenkin jutusteluun niin intensiivisesti että kävelimme huomaamattamme paikan ohi. Muistin ranskishimon vasta lähellä kotiovea emmekä jaksaneet kääntyä takaisin. Tänäänkään en ehtinyt pottujani hakemaan ja täällä ne taas tulivat vastaan ja saivat veden herahtamaan kielelle. Huomenna on PAKKO saada ranskalaisia paperitötteröön kääräistynä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *