Matkalle New Yorkiin: Skytown

img_4095.jpg

img_4096.jpg

img_4101.jpg

img_4082.jpg

 

”You guys thirsty for booze?!”

Kysyi reipas poikatarjoilija minulta ja seuralaiseltani heti baarin jakkaroille istahdettuamme. Hymähdimme kohteeliasti. Oli sunnuntai ja kello puoli kaksi iltapäivällä. Ei me ehkä ihan vielä?

Olimme saapuneet pieneen ja kotoiseen Skytown-kahvilaan, joka oli auennut Brooklynin Bedford-Stuyvesantin, eli kavereiden kesken Bedstuyin, kaupunginosaan muutamaa kuukautta aiemmin.

Tuona päivänä emme tutustuneet tähän latinalaisamerikkalaissävytteisen korttelin helmeen tuon kummemmin, mutta vannoin palaavani paikkaan aamiaiselle niin pian kuin mahdollista.

Suunnitelmani pääsin toteuttamaan eilen.

Paikka oli yhtä suloisen kotikutoinen kuin muistinkin. Menukin herätti huvitusta jo ensikättelyssä: kotitekoista mysliä jogurtin ja tuoreiden hedelmien kera! Sändäreitä! Drinkkejä! Kahvia! Ja kaikki tämä vain muutaman hölmön dollarin hintaan. Ennenkuulumatonta Manhattanin tai Williamsburginkin hinnakkaaseen menoon tottuneelle, kaiken kaikkiaan.

Ja mikäs siinä. Hipsterityöntekijöiden ja muun sekalaisen seurakunnan lomassa oli mukava vedellä aamiaista ja Bloody Maryja ja nauttia hitusen nolosta, 90-luvun lopun MTV-katkuisesta soittolistasta. 

Ainakin turha pönötys puuttui. Selvää kasiplussan kouluarvosanatasoa, ja sopivaa kamaa hieman massasta poikkeavien New York -kokemusten metsästäjille. Tai niille, joita kiinnostaa, miltä näyttää newyorkilainen kaupunginosa ennen kuin siitä on tehty trendikäsTänne voisivat ne Girlsienkin tytöt joku päivä eksyä.

 

Ja näin sinne löytää: 921 Broadway, Brooklyn, NY 11206.

 

Kommentit (1)
  1. ihanan näkönen paikka! täytyy pistää muistiin, oon huhtikuussa menossa kaverille kylään brooklyniin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *