Mekko kuin maalaus

Laura de Lille

Ainuttakaan taulua ei huoneestani löydy – tätä sisustustarvetta palvelkoon Jenni Ropen Tilkku-kuosiin kääriytynyt samettimekko. Päivinä, jolloin en sitä päälleni laita, se piristää hengarissa kodin seinällä.

Jos uskoisin siihen, että mekkoon voi pukeutua vain tiettyinä päivinä vuodesta, kutsuisin tätä nyt varmaan itsenäisyyspäivän mekoksi. 

Mutta ei. 

Kyllä tämä on hyvän mielen mekko, sillä hyvä olohan voi olla vaikka joka päivä.

Onnea nyt kuitenkin itsenäinen Suomi ja sen veikeät asukkaat!

Kommentit

Lumikko (Ei varmistettu)

Iiihana mekko! Ihailin tuota muistaakseni vuosi sitten liikkeessä, mutta silloin ei ollut varaa. Saakohan noita vielä jostain? Muutenkin blogisi on aivan ihastuttava!

Laura Pollari
Laura de Lille

Heippa! Ei taida valittettavasti saada, kun se on viime vuoden mallistoa - ellei sitten jostain mysteeri-outletista löydy :) Kiitos kauniista sanoista. On aina huippua kuulla, että tästä on muillekin iloa!

Inkaliina (Ei varmistettu)

Hei Laura, kiitos inspiroivasta maailmanmatkaaja-blogistasi, sen seurassa pääsen kuin itsekin kokeileman elämää ulkomailla! Sinulla on myös mahtava tyyli! Olen pakkomielteistynyt tähän Marimekon mekkoosi. Tiedätkö sen nimeä? Haaveilin siitä jo aikoinaan kaupassa, muttei ollut varaa eikä kokoja. Sopiiko, että lainaan tuota kuvaasi, jossa mekko roikkuu, laittaakseni sen avulla ostoilmoituksen Marimekko-kirppistelijöiden keskuuteen Facebookiin toiveenani ostaa jollakulla käyttämättömäksi jäänyt vastaava mekko? Voin merkitä kuvaan lähteeksi sinun blogisi ja mainita, että olen lainannut kuvan luvallasi, jos sen sallit.

Laura Pollari
Laura de Lille

Heippa! :)

En nyt muista kuollaksenikaan printin nimeä, mutta se on tosiaan kuvataiteilija Jenni Ropen käsialaa. Kuvan voit napata esim. täältä: http://www.jennirope.com/files/gimgs/7_5mm.jpg

Onnea metsästykseen!

Kommentoi