Mekko kuin maalaus

img_2746.jpg

img_2770.jpg

Ainuttakaan taulua ei huoneestani löydy – tätä sisustustarvetta palvelkoon Jenni Ropen Tilkku-kuosiin kääriytynyt samettimekko. Päivinä, jolloin en sitä päälleni laita, se piristää hengarissa kodin seinällä.

Jos uskoisin siihen, että mekkoon voi pukeutua vain tiettyinä päivinä vuodesta, kutsuisin tätä nyt varmaan itsenäisyyspäivän mekoksi. 

Mutta ei. 

Kyllä tämä on hyvän mielen mekko, sillä hyvä olohan voi olla vaikka joka päivä.

Onnea nyt kuitenkin itsenäinen Suomi ja sen veikeät asukkaat!

Kommentit (4)
  1. Hei Laura, kiitos inspiroivasta maailmanmatkaaja-blogistasi, sen seurassa pääsen kuin itsekin kokeileman elämää ulkomailla! Sinulla on myös mahtava tyyli! Olen pakkomielteistynyt tähän Marimekon mekkoosi. Tiedätkö sen nimeä? Haaveilin siitä jo aikoinaan kaupassa, muttei ollut varaa eikä kokoja. Sopiiko, että lainaan tuota kuvaasi, jossa mekko roikkuu, laittaakseni sen avulla ostoilmoituksen Marimekko-kirppistelijöiden keskuuteen Facebookiin toiveenani ostaa jollakulla käyttämättömäksi jäänyt vastaava mekko? Voin merkitä kuvaan lähteeksi sinun blogisi ja mainita, että olen lainannut kuvan luvallasi, jos sen sallit.

    1. Heippa! 🙂

      En nyt muista kuollaksenikaan printin nimeä, mutta se on tosiaan kuvataiteilija Jenni Ropen käsialaa. Kuvan voit napata esim. täältä: http://www.jennirope.com/files/gimgs/7_5mm.jpg

      Onnea metsästykseen!

  2. Heippa! Ei taida valittettavasti saada, kun se on viime vuoden mallistoa – ellei sitten jostain mysteeri-outletista löydy 🙂 Kiitos kauniista sanoista. On aina huippua kuulla, että tästä on muillekin iloa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *