Mielessä juuri nyt: pompomit

Laura de Lille

 

Ajatuksissahan ne taas ovat, jo aikapäiviä sitten mieltäni vavisuttaneet pompomit. 

Vaikken olisi vastaan vallatonta pompulapaitapuseroa Susie Bubblen tyyliin, en myöskään kieltäytyisi pirtsakasta pikkulaukusta. Tai sitten ihan vain laukusta, jota ei vielä vuodenkaan jälkeen ole kohdalle osunut.

Tässä kohtaa huomautettakoon, että kyllä – olen nähnyt kaikenlaista ylihinnoiteltua massamuotiräpellystä vähän siellä ja täällä. Mutta sitä ei olla tässä nyt hakemassa.

Jos minulla olisi koskaan tapana pistää tuulemaan nettikaupoissa, olisin varmaan löytänyt aidon ja alkuperäisen jo kauan sitten. Mutta kiire ei touhussa näköjäänkään ole ollut, jos jo vuoden verran olen ihan tyytyväisenä laukutta porskutellut.

Mutta on niitä läheltä piti -tilanteitakin ollut: SoHossa törmäsin vähän aikaa sitten thaimaalaisia käsintehtyjä laukkuja kaupittelevaan miekkoseen. Vaikka yksi veskoista oli miltei täydellinen, lähestulkoon ylläolevan ison laukun kaltainen, eihän niitä kauppoja tullut, kun se tärkein puuttui.

 

Ne värikkäät pallukat. 

 

Hitto vieköön.

 

Kuvat: Style Bubble, Pixie Market

 

Kommentit

Vierailija_Pee (Ei varmistettu)

Hei Laura,

Mistäpäin SoHoa sen kaupan voisi löytää? Kaipaisin juuri tuollaista pientä ristipistonyssäkkää. Aivan ihania pampuloita olet kollaasiin löytänyt, villapaita muistuttaa minua jostain ikivanhasta ala-aste aikaisesta neuleesta :)

Kaisa H.

Hitto toi paita on prettyfuckingawesome!

Vierailija (Ei varmistettu)

Osta se lähes täydellinen kassi ja pidä pom pomin askartelu talkoot! pompsujen teko on ihan maailman helpointa ja hauskaa, minipompsut saat aikaan kiertämällä lankaa haarukan piikkien ympärille, mitä enemmän kierrät sen pörheämpi tupsu tulee ja sitten sidot keskimmäisten piikkien välistä koko lanka vyyhden nipuksi tosi tiukasti erillisellä langalla ja jätät tämän langan pitkäksi jolloin voit virkata sen tai käyttää sellaisenaan pompsujen kiinnittämiseen ja sitten vaan leikkaat auki ulommaisten piikkien reunalta lankalenkit, pörheytä ja valmis! kun teet nipun tupsuja voit letittää solmimisnarut yhteen ja sitoa niillä koko pomsunipun laukun kahvaan. Tätä voi sit harrastaa vaikka metromatkoilla ja odotushuoneissa kunhan on tarpeeksi pienet askartelusakset mukana.

Laura Pollari
Laura de Lille

papyli, kiitos jakamisesta! :)

vierailija_pee, apua, nyt pistit pahan! Se oli pieni kauppa, jota pyöritti bangladeshilainen setä. Törmäsin muuten lähestulkoon ylläolevan kuvan kaltaiseen laukkuun ihan täällä Brooklynissä. Sen puljun voisin sulle paikantaa!

Kaisa H. You don't say!

Vierailija, totta turiset! :) Viime syksynä itse asiassa toteutin jo yhden pompom-huiviprojektin, josta tuli aika kiva. Tällä kertaa vain materiaalit ja itse pussukka puuttuvat, ups!

Vierailija_Pee (Ei varmistettu)

Brooklyn vinkin otan kiitollisena vastaan jos sen keksit!

Voidaankohan puhua samasta kaupasta Sohossa, en tiedä, mutta viime viikolla ikkunassa oli kuitenkin juuri tuollaisia isompia pompom-laukkuja, kuten jo pallo-postaukseen kommentoin. Ihanaa viikonloppua Laura!

-Pee

Kommentoi