Mielessä juuri nyt: pompomit

pompomit.jpg

 

Ajatuksissahan ne taas ovat, jo aikapäiviä sitten mieltäni vavisuttaneet pompomit. 

Vaikken olisi vastaan vallatonta pompulapaitapuseroa Susie Bubblen tyyliin, en myöskään kieltäytyisi pirtsakasta pikkulaukusta. Tai sitten ihan vain laukusta, jota ei vielä vuodenkaan jälkeen ole kohdalle osunut.

Tässä kohtaa huomautettakoon, että kyllä – olen nähnyt kaikenlaista ylihinnoiteltua massamuotiräpellystä vähän siellä ja täällä. Mutta sitä ei olla tässä nyt hakemassa.

Jos minulla olisi koskaan tapana pistää tuulemaan nettikaupoissa, olisin varmaan löytänyt aidon ja alkuperäisen jo kauan sitten. Mutta kiire ei touhussa näköjäänkään ole ollut, jos jo vuoden verran olen ihan tyytyväisenä laukutta porskutellut.

Mutta on niitä läheltä piti -tilanteitakin ollut: SoHossa törmäsin vähän aikaa sitten thaimaalaisia käsintehtyjä laukkuja kaupittelevaan miekkoseen. Vaikka yksi veskoista oli miltei täydellinen, lähestulkoon ylläolevan ison laukun kaltainen, eihän niitä kauppoja tullut, kun se tärkein puuttui.

 

Ne värikkäät pallukat. 

 

Hitto vieköön.

 

Kuvat: Style Bubble, Pixie Market

 

Kommentit (5)
 1. Vierailija_Pee
  12.10.2012, 16:48

  Brooklyn vinkin otan kiitollisena vastaan jos sen keksit!

  Voidaankohan puhua samasta kaupasta Sohossa, en tiedä, mutta viime viikolla ikkunassa oli kuitenkin juuri tuollaisia isompia pompom-laukkuja, kuten jo pallo-postaukseen kommentoin. Ihanaa viikonloppua Laura!

  -Pee

 2. papyli, kiitos jakamisesta! 🙂

  vierailija_pee, apua, nyt pistit pahan! Se oli pieni kauppa, jota pyöritti bangladeshilainen setä. Törmäsin muuten lähestulkoon ylläolevan kuvan kaltaiseen laukkuun ihan täällä Brooklynissä. Sen puljun voisin sulle paikantaa!

  Kaisa H. You don’t say!

  Vierailija, totta turiset! 🙂 Viime syksynä itse asiassa toteutin jo yhden pompom-huiviprojektin, josta tuli aika kiva. Tällä kertaa vain materiaalit ja itse pussukka puuttuvat, ups!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *