Mielessä juuri nyt: valkoinen

Untitled-2.jpg

Untitled-1.jpg

Untitled-3.jpg

Tarkkasilmäiset sen jo tietävät: minulla on orastava rakkaussuhde valkoiseen.

Naistenlehtien lätinä vaatekaapin kivijaloista voidaankin sitten unohtaa samoin tein. Ihastuksellani ei ole mitään tekemistä klassisten kauluspaitojen kanssa. Pikemminkin: mitä epäkäytännöllisempi vaate, sen parempi. 

Sen todistavat empiiriset kokeetkin. Esimerkiksi:

Puuvillaneuleen rinnuksille valunut suklaajätski. Check.

Koko kuralätäkön lahkeille kaahannut autoilija. Check.

Ja tietenkin: festareilla henkihieveriin hakatut tennarit. Checkitty-check-check.

Jos sinunkin vaatekaapistasi löytyy pilalle kulutettuja valkoisia vaatteita, onnitteluni. Olet tahtomattasi oivaltanut, mistä hommassa on perimmiltään kyse: rakkaudesta luvattoman ihanaan valkoiseen.

Onneksi meitä on muitakin, eikä suotta: valkoinen taipuu moneen menoon vanhan kunnon 1 in 2 -shampoon tavoin. Sen minkä musta latistaa, valkoinen kirkastaa  monesti jopa neonsiskojaan näppärämmin. Hattua voimme nostaa myös kontrastiklassikoille: valkoinen nuttu ja huulipuna ovat hittejä vielä vuosikymmentenkin jälkeen.

Vielä en ole selvittänyt, voiko valkoisella vetää överiksi. Voi varmaan.

Ainakin jos alkaa tuhertaa sen punan kanssa. Sliipatuksi pin-up-tytöksi ei onneksi tarvitse ryhtyä tässäkään tapauksessa. Riittää, että heittää niskaan pörröisen jättineuleen ja antaa tukan sojottaa. 

Aika paljon värittömältä sävyltä, kaiken kaikkiaan. 

Ja ne tennarit  ne saa muuten pelastettua valkaisevalla pesuaineella.

Kuvat: Vogue Russia, J.W Anderson & Opening Ceremony

Kommentit (3)
 1. Hei!

  Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta, blogin nimen kohdalla kuitenkin uusien postausten listalla lukee jostain syystä Lily eikä Laura de Lille? Tämä on hieman outoa ja pistää aina silmään.

 2. Hei!

  Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta, blogin nimen kohdalla kuitenkin uusien postausten listalla lukee jostain syystä Lily eikä Laura de Lille? Tämä on hieman outoa ja pistää aina silmään.

  1. Heippa! Et ole ensimmäinen, joka on asiasta huomauttanut. Itsekin olen asian pistänyt merkille.

   En ole keksinyt tälle mitään muuta selitystä kuin että henkilö, joka on blogini Blogloviniin listannut (itse en ole) on nimennyt sen Lilyksi. Ei ole siis tarkoituksella se siellä. Kivaa keskiviikkoa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *