Minä sekä hän

Laura de Lille

Perjantaina pakkasin ketturepun, hyppäsin pyörän selkään ja suuntasin renkaani kohti Greenpointia. 

Siellä viikonloppu koiravahtina vierähti yhdessä hujauksessa, kun pohjois-Brooklynin aurinko pisti parastaan. 

Elämä näytti kauniilta varjoisilta pyöräkaistoilta tarkasteltuna. Ilta-auringossa loistivat rakennukset, ja saatoinpa hehkua itsekin vähän. 

Pyöräilimme paljon. Matka Bushwickiin huonekaluverstaalle taittui vihellellen ja elämän ihanuutta lauleskellen. Kotiin palasimme vasta kun painostava helle oli vaihtunut aamuviiden usvaisiin nurmikoihin.

Sunnuntaibrunssi williamsburgilaisessa lähiruokaravintolassa oli iso, laiska ja herkullinen. Kokemus, jonka jälkeen köyhät ritarit ja luomumysli eivät enää koskaan maistu samalta.

Opin paljon. Esimerkiksi sen, että kun jokaiselle ruokailijalle ojennetaan vahakynät, elämästä tulee paljon värikkäämpää. Tällä kertaa pöytäliinaan piirtyi tuttu nuttura.

Brunssin jälkeen, ruoasta raukeina, suuntasimme matkamme kohti Smorgasburgin käsityöläismarkkinoita.

Sieltä löysimme kameraani olkahihnan, ilmaisen passikuvakopin sekä jykevän retkipöydän, jonka ääressä lepuuttaa helteen väsyttämiä jalkoja. Minä kaivoin laukustani pinnejä pojan kiharaan tukkaan, ja hän halusi tietää, miltä maailma lasieni läpi katsottuna näyttää.

Häntä hymyilytti ja niin minuakin.

 

Aika todella ihmeelliseltä.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihh!!!! <3 <3 <3 ihkuinta!

Laura Pollari
Laura de Lille

Hihi :)

Anna Karhubear

Nyt nousi todellinen matkakuume! Ihania kuvia ja kuvatekstejä. Tuota vahaliitujuttua on pakko kokeilla joissain kemuuissa!

Vierailija12 (Ei varmistettu)

HÄN on todella komee mies ;) hihihi
Saanko udella onko hän amerikkalainen vai jostain muualta?

Vierailija_pee (Ei varmistettu)

Oooh ihana tarina taas! Kiitos!

Minä taas vuorostani kyselen, että (ja kaipailen) sellaisen faktat New Yorkista- asumis- ja asettumispostauksen perään.. Asumisjutuista ollaan onneksi kuultu, mutta kiinnostaisi myös mm. palkka- ja, hintatasosta, verot, terveydenhuolto ja kaikki muut tylsät käytännönasiat :) Ihanaa päivää sinne!

norab inspiration

Pakko rakastaa tätä, ihan täydellistä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olihan koira reissullanne mukana :)?
/M

kukka (Ei varmistettu)

niin kaunista, niin kaunista. tätä on pakko rakastaa. ihana laura. olen iloinen puolestasi.

suvi l. (Ei varmistettu)

On se hassua miten täysin tuntemattoman ihmisen puolesta voi olla niin iloinen, että hymy ulottuu korviin asti! :) Niin, ja onnittelut hyvästä saaliista, olen kateudesta vihreä! :P

Vierailija (Ei varmistettu)

ihana hän :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Anna, jee! Pahennan sun matkakuumetta lause ja kuva kerrallaan. Kun seuraavan kerran tuut Nykkiin, mennään takuuvarmasti Five Leavesiin ranskiksille!

Vierailija12, jenkki on :)

Vierailija_pee, kiitti juttutoiveesta! Moinen postaus saattaa ilmestyä melko piankin. Ihastuttavaa alkuviikkoa ja halaus Suomeen!

norab, jee! :)

M, ei koko aikaa - onneksi! Ressukka olisi läkähtynyt ennen aikojaan.
Telttailemaan saattaa tosin koira kanssamme lähteä!

kukka, kiitos suloinen! :)

suvi l., haha! Kumma kyllä, tätä ei ihan kamalasti tarvinnut saalistaa :)

Vierailija2, hihii. niin kuule mustakin!

Vierailija (Ei varmistettu)

mistä toi mies löytyi?

primrose (Ei varmistettu)

Vitsit, hymy nousi itsellenikin huulille :) Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa aina silloin tällöin ja joka kerta a) tulen hyvälle tuulelle, b) mietin, miksi en lue tätä joka päivä ja c) tykkään kirjoittamastasi kielestä ja sen vivahteikkuudesta. Nää postaukset on sellasia ihania herkkupaloja. Suurena NYC-fanina ja siellä (onnekkaana) aika monta kertaa käyneenä on ihana lukea, millaisia polkuja pitkin joku toinen siellä seikkailee. Kiitokset!

Laura Pollari
Laura de Lille

Vierailija3, Bedford Avenuelta. Usko tai älä - tavattiin kadulla :)

primrose, heippa! :) Kiitti itsellesi kauniista viestistä ja sanoista. Tällaiset kommentit tekevät palstalle kirjoittamisesta ja sen ylläpitämisestä entistäkin antoisampaa puuhaa. Kiitos!

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Oot tosi ihana ja samoin on tää sun blogis. Sun tyylis kirjoittaa on niin mukaansa vievä, että tuntuu kuin itse eläisin sun elämää ! Oon oikeesti ilonen sun puolesta, sun elämäs vaikuttaa niin ihanalta :)

Kommentoi