Minä sekä hän

Perjantaina pakkasin ketturepun, hyppäsin pyörän selkään ja suuntasin renkaani kohti Greenpointia. 

img_9568.jpg

Siellä viikonloppu koiravahtina vierähti yhdessä hujauksessa, kun pohjois-Brooklynin aurinko pisti parastaan. 

img_9552.jpg

Elämä näytti kauniilta varjoisilta pyöräkaistoilta tarkasteltuna. Ilta-auringossa loistivat rakennukset, ja saatoinpa hehkua itsekin vähän. 

img_9551.jpg

Pyöräilimme paljon. Matka Bushwickiin huonekaluverstaalle taittui vihellellen ja elämän ihanuutta lauleskellen. Kotiin palasimme vasta kun painostava helle oli vaihtunut aamuviiden usvaisiin nurmikoihin.

img_9571.jpg

Sunnuntaibrunssi williamsburgilaisessa lähiruokaravintolassa oli iso, laiska ja herkullinen. Kokemus, jonka jälkeen köyhät ritarit ja luomumysli eivät enää koskaan maistu samalta.

img_9575.jpg

Opin paljon. Esimerkiksi sen, että kun jokaiselle ruokailijalle ojennetaan vahakynät, elämästä tulee paljon värikkäämpää. Tällä kertaa pöytäliinaan piirtyi tuttu nuttura.

img_9588.jpg

Brunssin jälkeen, ruoasta raukeina, suuntasimme matkamme kohti Smorgasburgin käsityöläismarkkinoita.

img_9584.jpg

Sieltä löysimme kameraani olkahihnan, ilmaisen passikuvakopin sekä jykevän retkipöydän, jonka ääressä lepuuttaa helteen väsyttämiä jalkoja. Minä kaivoin laukustani pinnejä pojan kiharaan tukkaan, ja hän halusi tietää, miltä maailma lasieni läpi katsottuna näyttää.

Häntä hymyilytti ja niin minuakin.

 

Aika todella ihmeelliseltä.

Kommentit (15)
  1. Oot tosi ihana ja samoin on tää sun blogis. Sun tyylis kirjoittaa on niin mukaansa vievä, että tuntuu kuin itse eläisin sun elämää ! Oon oikeesti ilonen sun puolesta, sun elämäs vaikuttaa niin ihanalta 🙂

  2. Vierailija3, Bedford Avenuelta. Usko tai älä – tavattiin kadulla 🙂

    primrose, heippa! 🙂 Kiitti itsellesi kauniista viestistä ja sanoista. Tällaiset kommentit tekevät palstalle kirjoittamisesta ja sen ylläpitämisestä entistäkin antoisampaa puuhaa. Kiitos!

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *