Mukava tavata, uusi vanha lukija!

Laura de Lille

Hei!

Olen Laura. 24-vuotias Suomen länsirannikolta maailmalle ponnistanut kokopäiväinen esteetikko ja haaveilija.

Päivisin työskentelen design-yrityksen markkinointikoordinaattorina. Työkseni suunnittelen uutiskirjeitä, toimin copywriterinä, pyöritän sosiaalista mediaa ja koordinoin pressi- ja tapahtumatarpeita. Sivuduuninani toimin bloggaajana ja vapaana kirjoittajana. 

Kantimeni alalle hain Ranskasta, jossa opiskelin muotimarkkinointia kolme vuotta. Pariisiin minut veti kiinnostus tyyliin ja ranskaan, josta kehitin vuosien saatossa itselleni muistorikkaan kolmoskielen. Jos en olisi vaatetusalalla, työskentelisin varmasti joko vieraiden kielten tai luovien taiteiden parissa.

New Yorkiin muutin alkuvuodesta 2012, jolloin asuinalueina testatuksi tulivat niin Queensin kuin Manhattaninkin kaupunginosat. Uusi koti löytyi lopulta Brooklynin Williamsburgista, jossa olen majaillut sittemmin.

Vapaa-ajallani pyöräilen, opettelen uusia kieliä, valokuvaan ja matkustan. Arkipäiviäni piristävät luonto, arjen pienet ilot ja uusien ihmisten tapaaminen – myös blogin lukijoiden, joita olen kutsunut vuosien varrella mukaani niin matkoille kuin synttäribileisiinkin. Avoimuus on tärkeää, sillä bloggaamisen näen samalla tavoin kuin ympäröivän maailman – avoimena leikkikenttänä, jossa kaikkia ja kaikkea on kohdeltava hyvin ja tasapuolisesti. 

Mitä pukeutumiseen tulee, vaatteet ovat aina olleet minulle tärkeä itseni ilmaisukeino, jonka kanssa trendeillä on vähän tekemistä. En usko sijoituslaukkuihin, tuhanteen kenkäpariin, statussymboleihin tai muuhunkaan merkityksettömään elitismiin – tyyli kun ei mielestäni ole rahalla ostettavissa oleva asia.

Näistä ajatuksista myös Laura de Lille sai alkunsa.

 

Mukava tavata, uusi ja vanha lukija! 

Pidetään meininki katossa ja lippu korkealla.

 

Kommentit

Maailma olisi niin paljon parempi paikka, jos Lauroja olisi enemmän!

Vierailija (Ei varmistettu)

hih ♥ olet ihana! Kuinka hyvin muuten puhut ranskaa? tai tuleeko sitä enää käytettyä kun olet nyt siellä :)?

Lumo
So Happy Today

Jotenkin aivan vahingossa eksyin tänne blogiin muutama päivä sitten ja tähän päivään mennessä olen jo kutakuinkin aika hyvin onnistunut kahlaamaan koko blogin lävitse. Saattaa kuulostaa ehkä pelottavalta, mutta en ole pelottava, kai? (Rawr!) On ollut aivan mahtava lukea kuinka voi saavuttaa jotain hienoa ja tehdä juuri sitä mistä tykkää, kun vaan uskaltaa tehdä, lähteä ja ennenkaikkea olla oma itsensä, vaikka asiat eivät aina niin helppoja ja yksinkertaisia olisikaan! Ihan pieni kateudenjyvänen meinasi jo vaivata mieltä kun lueskelin etenkin Nyki ja Brooklyn aiheisia postauksia, mutta mitäpä suotta olemaan kateellinen kun asiat ovat täysin itsestä kiinni. Ehkä minäkin vielä joskus? Noh, ehkä ensin säästän rahaa jotta pääsisin edes pienelle visiitille. (Viimekerralla oli niin kova "lumimyrsky" että kaduilla kulkiessa sai toppautua niin että vain nenänpää näkyi..) Jokatapauksessa minusta taisi tulla juuri uusi vakituinen lukija joka aina innolla odottaa uutta postausta. :)

PiiaM (Ei varmistettu) http://piiamyller.wordpress.com/

Tyyppinä uskottava ja kiinnostava. Tyylillisesti järjettömän inspiroiva. Kerrankin blogi,jota jaksaa seurata.

paju

Uusi lukija täällä moi! Tunnustan. Saatan olla hieman pihkassa Laura de Lilleen. Olet kerrassaan ihana. En haluaisi kadehtia, mutta hittolainen mikä paketti! Blogisi inspiroi minua suunnattomasti. Ei voi muuta sanoa, kuin että jatka samaan malliin! :--*

What else is there?

Eksyin tänne ihan vahingossa ja nyt on pakko lukea joka postaus. Inspiroi muakin tosi paljon toi sun rohkea yksin matkustelu ja ulkomailla asuminen, työsikin kuulostaa just sellaiselta mihin voisin joku päivä päätyä :) Ja sun tyyli, voi kumpa minäkin osaisin , oon niin ikuinen minimalisti. :D

Mikaela8 (Ei varmistettu)

Mahtavaa, että löysin sun blogin, oon nimittäin tulossa kesää vietteleen minnekkäs muualle kun Brooklyniin :) Että mun puolesta niin paljon places-worth-visiting -aiheisia postauksia kun vaan irtoaa!

Aurinkoista kevättä!

ulletin
Stilettikorkokanta

Voi miten iloinen olenkaan tämän blogin löytämisestä! Rakastan samoja asioita kuin josta sinä tunnut tykkäävään. New Yorkiin on krooninen ikävä, joten ihana päästä myötäelämään arkeasi tämän blogin kautta. Kiitos blogista!

Laura Pollari
Laura de Lille

elelisa, voi ei - miten ihanasti sanottu! Kiitos :)

Vierailija, kiitti! :) Puhun ranskaa aika lailla samantasoisesti kuin englantia (varsinkin mitä ammattikieleen tulee - kiitos ranskankielisen koulun!)  joskin nyt taidan olla vähän ruosteessa. Täällä käytän ranskaa enää aika harvoin. Lähinnä vanhojen ystävien kanssa viestitellessä ja suullisesti muutaman paikallisen kaverin tai satunnaisten tuttavuuksien kanssa. 

Lumo, heipparallaa ja tervetuloa seuraamaan! Ihana kuulla, että blogista on iloksi ja inspiraatioksi! Unelmien toteuttaminen on siitä hassu juttu, että se oikeastaan vaatii vain vähän ekstradraivia - omat lähtökohtani maailmanmatkailuun eivät ole olleet yhtään sen kummoisemmat kuin monella muullakaan omanikäiselläni suomalaisella. En ole syntynyt kultalusikka suussa, ja olen jo kasvaessa joutunut tukeutumaan oikeastaan vain itseeni. Kaiken, mitä olen aikuisiälläni duunaillut, olen saavuttanut töiden tekemisellä (niitä ikäviäkään hommia kaihtamatta, usko pois!) Jos mä pystyn tähän, niin pystyy kuka tahansa :)

paju, awwww! SÄ oot ihana! :)

Kata_eric, kiitti kauniista sanoista! Sovitaan vaikka niin, että sä teet hoidat ne minimalismipisteet kotiin ja mä rönsyilen sunkin puolesta? Win-win for everybody! :)

Mikaela8, JES! :) Laita meiliä (laurapollari(a)hotmail.com) niin vien sut sit ulos! 

ulletin, kiitos paljon! :) Olen niin iloinen tällaisista kommenteista! 

Mikaela8 (Ei varmistettu)

Joo todellakin laitan! Vielä pitkät kolme kuukautta Suomen lumen keskellä mut oikeestihan ne hujahtaa!

Kommentoi