Mukava tavata, uusi vanha lukija!

Hei!

Olen Laura. 24-vuotias Suomen länsirannikolta maailmalle ponnistanut kokopäiväinen esteetikko ja haaveilija.

img_1825.jpg

Päivisin työskentelen design-yrityksen markkinointikoordinaattorina. Työkseni suunnittelen uutiskirjeitä, toimin copywriterinä, pyöritän sosiaalista mediaa ja koordinoin pressi- ja tapahtumatarpeita. Sivuduuninani toimin bloggaajana ja vapaana kirjoittajana. 

Kantimeni alalle hain Ranskasta, jossa opiskelin muotimarkkinointia kolme vuotta. Pariisiin minut veti kiinnostus tyyliin ja ranskaan, josta kehitin vuosien saatossa itselleni muistorikkaan kolmoskielen. Jos en olisi vaatetusalalla, työskentelisin varmasti joko vieraiden kielten tai luovien taiteiden parissa.

New Yorkiin muutin alkuvuodesta 2012, jolloin asuinalueina testatuksi tulivat niin Queensin kuin Manhattaninkin kaupunginosat. Uusi koti löytyi lopulta Brooklynin Williamsburgista, jossa olen majaillut sittemmin.

untitled-2.jpg

Vapaa-ajallani pyöräilen, opettelen uusia kieliä, valokuvaan ja matkustan. Arkipäiviäni piristävät luonto, arjen pienet ilot ja uusien ihmisten tapaaminen – myös blogin lukijoiden, joita olen kutsunut vuosien varrella mukaani niin matkoille kuin synttäribileisiinkin. Avoimuus on tärkeää, sillä bloggaamisen näen samalla tavoin kuin ympäröivän maailman – avoimena leikkikenttänä, jossa kaikkia ja kaikkea on kohdeltava hyvin ja tasapuolisesti. 

Mitä pukeutumiseen tulee, vaatteet ovat aina olleet minulle tärkeä itseni ilmaisukeino, jonka kanssa trendeillä on vähän tekemistä. En usko sijoituslaukkuihin, tuhanteen kenkäpariin, statussymboleihin tai muuhunkaan merkityksettömään elitismiin – tyyli kun ei mielestäni ole rahalla ostettavissa oleva asia.

Näistä ajatuksista myös Laura de Lille sai alkunsa.

 

Mukava tavata, uusi ja vanha lukija! 

Pidetään meininki katossa ja lippu korkealla.

sydan_0.jpg

 

Kommentit (10)
 1. Joo todellakin laitan! Vielä pitkät kolme kuukautta Suomen lumen keskellä mut oikeestihan ne hujahtaa!

 2. elelisa, voi ei – miten ihanasti sanottu! Kiitos 🙂

  Vierailija, kiitti! 🙂 Puhun ranskaa aika lailla samantasoisesti kuin englantia (varsinkin mitä ammattikieleen tulee – kiitos ranskankielisen koulun!)  joskin nyt taidan olla vähän ruosteessa. Täällä käytän ranskaa enää aika harvoin. Lähinnä vanhojen ystävien kanssa viestitellessä ja suullisesti muutaman paikallisen kaverin tai satunnaisten tuttavuuksien kanssa. 

  Lumo, heipparallaa ja tervetuloa seuraamaan! Ihana kuulla, että blogista on iloksi ja inspiraatioksi! Unelmien toteuttaminen on siitä hassu juttu, että se oikeastaan vaatii vain vähän ekstradraivia – omat lähtökohtani maailmanmatkailuun eivät ole olleet yhtään sen kummoisemmat kuin monella muullakaan omanikäiselläni suomalaisella. En ole syntynyt kultalusikka suussa, ja olen jo kasvaessa joutunut tukeutumaan oikeastaan vain itseeni. Kaiken, mitä olen aikuisiälläni duunaillut, olen saavuttanut töiden tekemisellä (niitä ikäviäkään hommia kaihtamatta, usko pois!) Jos mä pystyn tähän, niin pystyy kuka tahansa 🙂

  paju, awwww! SÄ oot ihana! 🙂

  Kata_eric, kiitti kauniista sanoista! Sovitaan vaikka niin, että sä teet hoidat ne minimalismipisteet kotiin ja mä rönsyilen sunkin puolesta? Win-win for everybody! 🙂

  Mikaela8, JES! 🙂 Laita meiliä (laurapollari(a)hotmail.com) niin vien sut sit ulos! 

  ulletin, kiitos paljon! 🙂 Olen niin iloinen tällaisista kommenteista! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *