Nättinä pinkissä

Olen aina ihaillut elokuvien nimien hulvattomia suomennoksia.

Se, joka keksi esimerkiksi käännösnimet Brekkariklubi (The Breakfast Club, 1985) Treffit Elmossa (St. Elmo’s Fire, 1985) ja Vaaleanpunainen unelma (Pretty in Pink, 1986) ansaitsisi vähintään mitalin!

Jos tämäniltaisista 80-luvun teemalla järjestettävistä Halloween-bileistämme tehtäisiin elokuva, täytyisi sen nimi olla Kasarihaaveita Williamsburgissa paino sanalla haave.

Siivottua emme ole saaneet vieläkään, ja koristelustakin ajattelimme selvitä lyhyellä vierailulla naapurustomme Halloween-aiheiseen pop-up -kauppaan. Mutta hei  onpa ainakin jo marjapuuronpunaiset manikyyrit hoidettuna!

IMG_2547.jpg

Mitä sanotte – ollaanko näillä nättinä pinkissä?

P.s Jos pyöritte tänä iltana Brooklynissä, tulkaa kylään! Bileosoitteen saa heittämällä viestin Laura de Lillen Facebook-ryhmään.

Kommentit (6)
 1. Oi, oisinpa ollut Brooklynissä 🙂

   

  1. Ens kerralla sitten! 🙂

 2. Moikka Laura, olemme varailemassa matkaa New Yorkiin tulevana jouluna. Olisiko sinulla joulunajan vinkkejä antaa? etsin meille myös kuumeisesti asuntoa air b’n’b:stä, osaisitko vinkata mikä olisi ensimmäistä kertaa New Yorkiin tulevalle paras asuinalue? 🙂

  Kiitos paljon avustasi jo etukäteen!

  Terkuin, 

  Anne

  1. Heippa! 🙂

   Heti alkuun varoitus: kantsii olla tarkkana ton Air b’n’b:n kanssa. Todella monet hostit ovat joutuneet viime aikoina peruuttelemaan varauksiaan vuokraisäntiensä / talonyhtiöidensä toimesta. Lisäinfoa löytää googlettamalla, mutta New Yorkin kaupunki koettaa kovasti tällä hetkellä estää tämäntyyppistä alivuokrausta, ja esimerkiksi mulla on pari kaveria, jotka on potkaistu asunnoistaan pihalle pelkästään Air b’n’b:n takia.

   Jos kuitenkin onnistutte jotain löytämään, esimerkiksi Manhattanilla sijaitseva Chelsea on todella ihanaa ja idyllistä aluetta! Brooklynin puolelta suosittelen Williamsburgia ja Downtown Brooklyniä.

   Kivaa ja onnistunutta reissua! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *