Neljä vuotta Ranskaa

4v.jpg

Tänään tulee täyteen tasan neljä vuotta siitä, kun pakkasin matkalaukkuni täyteen hörhelövaatteita ja Iittalan astioita ja muutin Pariisiin. Tässä sen kesän ensimmäinen kuva: siinä poseeraa vastavalmistunut, 19-vuotias ylioppilas upouudessa Galeries Lafayetten alesta ostetussa Annan Suin silkkipaidassaan. 

Koska yksi ranskan kielen lempisanojani on recul, seuraavanlaiset terveiset lähettäisin näin jälkikäteen silloiselle elämänhuumassa lilluvalle itselleni: a) Älä ole niin herkkä ja yritä nyt (hyvänen aika) olla edes vähän vähemmän naiivimpi. b) Älä koskaan anna puhelinnumeroasi ranskalaiselle pojalle ja älä ainakaan deittaile niitä. Bad news! Ja lopuksi tärkein: c) Hanki pyörääsi aina kunnollinen lukko, vaikka kaksin kappalein. Ja nyt kun päästiin vauhtiin: Décathlonista saa paremmat kuin GoSportista.

Entäs te – missä olitte neljä vuotta sitten ja millaisia terveisiä lähettäisitte silloiselle itsellenne?

Kommentit (9)
  1. Wrldtrvellr
    7.7.2011, 14:03

    Neljä vuotta sitte.. Olin valmistunu ylioppilaaksi josta oli tosi ylpeä. Olin myös päässy ammattikorkeeseen opiskeleen sitä alaa mitä halusinki. Seurustelin myös sinä kesänä ensinmmäistä kertaa. Se suhde kesti vain sen kesän, opiskelen yhä samassa koulussa (motivaation puute:D ) ja painan n. 5kiloa enemmän ku 4 vuotta sitten:D Tai no!Asun tän kesän norjassa. Se on sentään jotain:D Syykuussa takaisin suomeen,  Joulukuussa on tarkoitus valmistua ja tammikuussa muuttaa lontooseen. Suurin pelko mitä itellä on tällä hetkellä. Se että jumiuduin paikoilleni. Huomaan 20 vuoden päästä etten oo ollu onnellinen enkä oo seikkaillu niin paljon ku oon halunnu. Niimpä nyt teen kaiken:D

  2. Kiitos kaikille! Mahtavia juttuja 🙂

    We want more!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *