New Yorkin katutyylit: Fletcher

fletcher1.jpg

fletcher2.jpg

fletcher3.jpg

Fletcher, 24 vuotta

Fletcherin yllätin brooklyniläisen tehdasrakennuksen edustalta aurinkoisena iltapäivänä.

Tämä Uudessa-Seelannissa varttunut, williamsburgilaisen valokuvausstudion laitteistosta työkseen huolehtiva herra oli valmistautumassa yövuoroon asianmukaisessa työasussa, joka koostui kirppikseltä haalitusta puserosta, maalitahraisista Uniqlon farkuista sekä mustista bootseista.

Valokuvaajanakin työskentelevä Fletcher kertoi pukeutuvansa mieluiten second handiin, mutta sijoittavansa silloin tällöin hintavampiinkin vaatekappaleisiin. Suosikikseen hän nimesi Oak Nyc- putiikin, jonne hän suuntaa sofistikoituneempaa tyyliä hakiessaan.

Vaikka tyyliasiat merkitsevät, välillä Fletcherin pukeutumiseen saattaa mennä vain parisenkymmentä dollaria kuussa. Toisinaan hän kärrää jo ennestään käytettynä ostetut vaatteensa aivan studion liepeillä takana sijaitsevalle second hand -kauppiaalle vaihtaakseen ne uusiin aarteisiin. 

Valloittavaa, sanon mä!

Kommentit (4)
  1. No kuule älkää muuta sanoko tytöt 🙂 Lisää söpöjä poikia kehiin ja maailma on taas himpun verran parempi paikka!

    ja suurkiitos ihanin omppu! Lisää valloittavia ihmisiä on tulossa vielä kasapäin. Sen lupaan! 🙂

     

  2. Toi hymy! Ja tatuointi! Sun blogi ei koskaan petä näissä valloittavien ihmisten esittelyssä, mutta aika selväähän se on kun olet itsekin aika valloittava 🙂 Kiitos Laura ihanasta blogista, jokainen postaus on piristysruiske 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *