Oma kotitoimisto kullan kallis

Päivän tunnustus: minulla ei ole koskaan ollut kotona oikeaa työpöytää. 

Miksi näin? Vaikkapa siksi, että pienissä aikuisiän asunnoissani ja huoneissani ei ole yksinkertaisesti ollut sellaiselle tilaa. Töitä on siis tehty vaihtelevalla menestyksellä missä sattuu, miten sattuu.

Koska sängyillä ja sohvilla freestailaaminen on pitkällä aikavälillä aika tosi huono idea, tartuin vihdoin toimeen ja pistin ensimmäinen kotitoimistoni pystyyn eilen. Tervetuloa!

IMG_3548.jpg

IMG_3535.jpg

IMG_3560.jpg

Valmista tuli käden käänteessä: tilan työpöydälle sain raivattua siirtämällä tavaroita vaatekaappiin, ja mitä kalusteisiin tulee  pöydän lainasin kämppikseltä ja työtuolin löysin kadulta. Täydellistä, eikö?

Woop woop!

Iloisin perjantaiterkuin Laura, joka korkkasi tällä tekstillä uuden työpisteensä ja menee nyt keittämään kahvit. Palaillaan pian!

Kommentit (10)
  1. Leijona toimii varmaan peilikuvana myòs, rohkeina pàivinà ainakin! Paljon niità sinulle!

  2. Muumipapan tuolista kàsin varmaan kirjoittelet meille syvià, keveità, valoisia tai vàrikkàità ajatuksia, niinkuin tàhànkin asti olet kirjoittanut! Nàyttàà hyvàltà, termoskin pòydàn kulmalla! Vain yksi pohdiskelu: mihinkòhàn peilià kàytàt tyòpòydàllà?

    1. Varmaan ihan samaan tarkoitukseen kuin tuota tanskalaista lastenkirjaa – eli kunhan oli sattumoisin pöydällä kuvanottohetkellä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *