Päivän muotiuutinen

Laura de Lille

Tulihan se sieltä, joskin hieman yllättäen:

Tummansävyisestä minimalismistaan tunnettu belgialaisuunnittelija Raf Simons on nimetty Diorin taiteelliseksi johtajaksi yli vuosi pitkän linjan edeltäjän John Gallianon potkujen jälkeen.

Jil Sanderilta viime helmikuussa lähteneen suunnittelijan ensimmäinen mallisto nähdään tulevilla Haute couture -muotiviikoilla, eli heti heinäkuun alussa. Haute couturen lisäksi miekkosen vastuualueeseen tulevat kuulumaan naisten ready-to-wear sekä asusteet. 

Kertakaikkisen mielenkiintoinen valinta, kuului ensimmäinen reaktioni, mutta luotetaan nyt vaan niiden Pariisin setien visioihin. Ja vastakohdathan täydentävät toisiaan?

 

Kuva: Raf Simons

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo hieman yllättävä mutta ihan hyvä valinta. Näin jälkikäteen katsoen Rafin viimeistä mallistoa Sanderille ni mahtoko olla jo sillon tiedossa duuni Diorilla...joka muuten mun mielestä oli yksi parhaita mallistoja Rafilta tähän asti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Simonsin valinnasta onkin juoruttu the Fashion Spotilla jo jonkin aikaa, joten on hyva, etta asiaan saatiin vihdoinkin varmuus. Odotan mielenkiinnolla, millaisen suunnan Dior nyt ottaa. Ja hei, nyt meilla on Simons Diorilla ja Slimane YSL:lla! Saa nahda, millainen kaksintaisto tasta saadaan aikaiseksi!

Kommentoi