Päiväni kuvina

Laura de Lille

Klo 8.00. Herätys. Nousin tavallista aikaisemmin, sillä en saanut tehtyä lounasta töihin edellisiltana, koska "en kerennyt." Aamuunhan se piti jättää, miten muuten?

Klo 8.45. Aamiainen: iso kahvi ja lautasellinen puuroa. Tytön saa pois Suomesta, mutta ei Suomea tytöstä. Vai miten se menee! Puuroa en koskaan tykännyt syödä ennen tänne tuloani, mutta nyt se kuuluu vakiokalustoon. Siitäkin huolimatta, että puurohiutaleet ovat täällä varsinainen neula heinäsuovassa. Aamiaispuuhani nähneet ranskalaiset ystäväni muuten eivät koskaan tajua, miksi keitän ne. Täällä ylipäätään niiden olemassaolosta tietoiset syövät ne kylmään maitoon sekoitettuna. Mmmiam.

Sateinen taloni sisäpiha ennen töihin lähtöä.

Klo 9.45. Lähtö töihin rakkaimman kulkuvälineeni pyörän kanssa. 

Työmatkalla. Tämä kuva toimii myös muistutuksena siitä, että punaisiin valoihin pitää aina pysähtyä. Viime viikolla meinasin saada ne hulppeat 90 euron sakot, joista minua on aina varoiteltu. Pääsin kuitenkin kiipelistä sillä kertaa. Lirkuttelemalla, tietenkin.

Klo 10.05. Saavun töihin. Studio on selvästi perjantain (ja viiden viikonloppua kiireisesti odottaneen tytön) jäljiltä vielä hiukan sotkuinen.

Klo 13.30. Lounastunti. Ruokahetken jälkeen käyn ulkona. Minulla oli tänään hyvä tekosyy hemmotella itseäni, joten menin käymään COSilla.

COSin sovituskoppi ja ihana nude paita noin klo 14.00. 

Takaisin toimistolle. Kuvasimme koko päivän löyhkääviä, 10 000 euron turkiksia, joita en halua välittää teille asti edes valokuvien muodossa, joten tyydyn vain tähän: e-shopin rankingia tänään tehdessäni huomasin, että J. Brandin farkut olivat melko patrioottisessa järjestyksessä. Hihii!

Klo 19.20. Poikkesin töiden jälkeen Monoprix'ssä, ja törmäsin matkalla tähän St.Paulissa sijaitsevaan vintage-liikkeeseen. Sisälle minut houkuttelivat katalasti nuo eriväriset sortsit.

Klo 19.50. Kotimatkalla. Aina yhtä ihana Pont Neuf.

Päivän saalis: kaksi ihastuttavaa kynsilakkaa! 

Klo 20. Kotona.  Illalliseksi kanaa ja riisiä (ja ilmeisesti en omista muita kuin tuon yhden kulhon.) Tältä siis näyttää tavallinen arki-iltani: yhdeksän tunnin työpäivän jälkeen yleensä lyhyen ruokatauon ja jatkan töitä kotona siihen asti, että menen nukkumaan. Kuvassa näkyvät piirrokset ovat lopputyötäni varten, mutta siinä olisi ihan yhtä hyvin voinut olla Lilyn nettisivu. 

Huomenna minulla kauan odotettu ja pelätty tutor-tuokio, joten alan valmistautua siihen. Kivaa iltaa, murut!

Kommentit

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Tulipa Pariisin-kuume! Mukavaa päivää, Laura.

Roosa
Mangomalen

Ihania!

Anna Karhubear

Mä nii-iin tykkään näistä Päiväni kuvina -postauksista. T: utelias

Laura Pollari
Laura de Lille

Jee! Kiitti ihanat tytöt :)

Eloddie (Ei varmistettu)

Mistä aiheesta teet lopputyösi? Ja ylipäätänsä minkä tyyppisiä ovat muotimarkkinoinnin lopputyöt?

Vierailija (Ei varmistettu)

Jälleen ihana postaus sinulta Laura:)

Vilma (Ei varmistettu)

Löysin sun blogin ihan vähän aikaa sitten, mutta on nyt jo ihan koukussa. Kirjotat tosi kivasti ja vielä mukavista aiheista. :) Oon pohitnu, että minkä ikäisenä lähdit opiskelemaan Ranskaan. Kiitos vielä ihanasta blogista!

Laura Pollari
Laura de Lille

Eloddie, lopputyön aiheet koskevat yleensä uuden tuotelinjan lanseerausta jollekin olemassa olevalle merkille markkinointistrategioista aina varsinaisen tuotteen  suunnitteluun asti. Omani tulee olemaan korumallisto 0-4-vuotiaille lapsille. 

Vierailija, voi kiitos! Ihana, että tykkäsit :)

Vilma, muutin 19-vuotiaana Ranskaan eli aika lailla tasan neljä vuotta sitten. Niin ja kiitos! :)

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kai tunnet Kiva Boutiquen viidennessätoista? Sieltä kävin Pariisinaikoinani lievittämässä kotiikävää esim. sinappisilakat ei oo koskaan maistunu yhtä hyviltä!

X

Ihana paita! olen nyt ihan copycat ;-) Yritin etsiskellä nettikaupasta muttei osunut, tiedätkö mikä nettikauppa myy COS:ia? 

Kommentoi