Päiväni kuvina

1_0.jpg

Klo 8.00. Herätys. Nousin tavallista aikaisemmin, sillä en saanut tehtyä lounasta töihin edellisiltana, koska ”en kerennyt.” Aamuunhan se piti jättää, miten muuten?

2.jpg

Klo 8.45. Aamiainen: iso kahvi ja lautasellinen puuroa. Tytön saa pois Suomesta, mutta ei Suomea tytöstä. Vai miten se menee! Puuroa en koskaan tykännyt syödä ennen tänne tuloani, mutta nyt se kuuluu vakiokalustoon. Siitäkin huolimatta, että puurohiutaleet ovat täällä varsinainen neula heinäsuovassa. Aamiaispuuhani nähneet ranskalaiset ystäväni muuten eivät koskaan tajua, miksi keitän ne. Täällä ylipäätään niiden olemassaolosta tietoiset syövät ne kylmään maitoon sekoitettuna. Mmmiam.

3.jpg

Sateinen taloni sisäpiha ennen töihin lähtöä.

4_0.jpg

Klo 9.45. Lähtö töihin rakkaimman kulkuvälineeni pyörän kanssa. 

5_0.jpg

Työmatkalla. Tämä kuva toimii myös muistutuksena siitä, että punaisiin valoihin pitää aina pysähtyä. Viime viikolla meinasin saada ne hulppeat 90 euron sakot, joista minua on aina varoiteltu. Pääsin kuitenkin kiipelistä sillä kertaa. Lirkuttelemalla, tietenkin.

6_0.jpg

Klo 10.05. Saavun töihin. Studio on selvästi perjantain (ja viiden viikonloppua kiireisesti odottaneen tytön) jäljiltä vielä hiukan sotkuinen.

7_0.jpg

Klo 13.30. Lounastunti. Ruokahetken jälkeen käyn ulkona. Minulla oli tänään hyvä tekosyy hemmotella itseäni, joten menin käymään COSilla.

8_0.jpg

COSin sovituskoppi ja ihana nude paita noin klo 14.00. 

9_0.jpg

Takaisin toimistolle. Kuvasimme koko päivän löyhkääviä, 10 000 euron turkiksia, joita en halua välittää teille asti edes valokuvien muodossa, joten tyydyn vain tähän: e-shopin rankingia tänään tehdessäni huomasin, että J. Brandin farkut olivat melko patrioottisessa järjestyksessä. Hihii!

10.jpg

Klo 19.20. Poikkesin töiden jälkeen Monoprix’ssä, ja törmäsin matkalla tähän St.Paulissa sijaitsevaan vintage-liikkeeseen. Sisälle minut houkuttelivat katalasti nuo eriväriset sortsit.

11_0.jpg

Klo 19.50. Kotimatkalla. Aina yhtä ihana Pont Neuf.

12_0.jpg

Päivän saalis: kaksi ihastuttavaa kynsilakkaa! 

13_0.jpg

Klo 20. Kotona.  Illalliseksi kanaa ja riisiä (ja ilmeisesti en omista muita kuin tuon yhden kulhon.) Tältä siis näyttää tavallinen arki-iltani: yhdeksän tunnin työpäivän jälkeen yleensä lyhyen ruokatauon ja jatkan töitä kotona siihen asti, että menen nukkumaan. Kuvassa näkyvät piirrokset ovat lopputyötäni varten, mutta siinä olisi ihan yhtä hyvin voinut olla Lilyn nettisivu. 

Huomenna minulla kauan odotettu ja pelätty tutor-tuokio, joten alan valmistautua siihen. Kivaa iltaa, murut!

Kommentit (10)
  1. Ihana paita! olen nyt ihan copycat 😉 Yritin etsiskellä nettikaupasta muttei osunut, tiedätkö mikä nettikauppa myy COS:ia? 

  2. Kai tunnet Kiva Boutiquen viidennessätoista? Sieltä kävin Pariisinaikoinani lievittämässä kotiikävää esim. sinappisilakat ei oo koskaan maistunu yhtä hyviltä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *