Paljasta paras matkakohde

Mieltäni on jo hetken painanut muuan kysymys. 

Nimittäin se, miten paljon palturia mahtuu matkailulehteen.

1.jpg

Aihe tuli taas ajankohtaiseksi, kun taannoin selailin muuan Best of the World 2014 -listausta.

Siltä löytyi monta helmeä  myöskin sellaiset paikat kuin Kurdistan ja Etelä-Afrikan Johannesburg, eli se sama kaupunki, josta eteläafrikkalaiset kamut ovat kertoneet pelkkiä kauhutarinoita. Sori vaan National Geographic, mutta olen nyt hitusen skeptinen!

4.jpg

Taidankin siis heittää pallon teille. Kertokaahan reissaajat:

Mitkä ovat parhaat matkakohteet vuodelle 2014?

Resortille ei olla lähdössä, eli mitä maanläheisempää, sen parempi! Ja hei  Kurdistan ja Etelä-Afrikkakin ovat jees, kunhan kerrotte miksi. Kiinnostaa!

P.s Postauksen kuvituksena reissukuvia iki-ihanalta Jamaikalta. Siinä paikka, jota en unohda ikinä  ehkä myös siksi, että tuo veneessä keimaileva poika halusi karata kanssamme Kuubaan. Olis pitänyt varmaan!

Kommentit (28)
  1. Tallinna on mun suosikkimatkakohde. Se poikkeaa tyylillisesti Suomesta muttei kuitenkaan liikaa ja vaikka kyseessä on pieni kaupunki, sieltä tuntuu löytyvän kaikkea uutta. Muuallekin Viroon olis tarkoitus lähteä kiertelemään.

    Mä olen käynyt Latviassa, mutta pelkästään Riiassa. Se on Tallinnaa vähän suurkaupunkimaisempi, yhdistelmä eurooppalaisuutta ja neuvostoaikaa. Tykkäsin sen verran, että uusintareissu olis tarkoitus tehdä jossain vaiheessa.

  2. Hei,
    Johannusburgista olen kuullut myös itse kauhutarinoita Etelä-Afrikkalaiselta ystävältäni, mutta Cape Town om mahtava paikka. Paljon nähtävää, mukavat ihmiset sekä tietysti edullinen hintataso.
    Israel on myös kiehtova..Tel-Aviv taitaa juuri nyt olla se hip ja pop 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *