Pariisi-terkut

dscn1116.jpg

dscn1094.jpg

dscn1119.jpg

dscn1146.jpg

Käväisin Pariisissa muutaman päivän työreissulla PR-tehtävien puitteissa, josta palasin tänään. Matka oli intensiivinen, mutta ihana ja kaikin puolin onnistunut. Tutuista kotikulmista ja oman asunnon lämmöstä tuli hyvä mieli, jonka voimin on taas hyvä jatkaa syksyä Suomessa.

Vapaa-aika matkalla oli vähäistä, mutta sitäkin laadukkaampaa. Pyöräilin ja kävin juoksemassa päivään heräilevässä kaupungissa. Haahuilin lehtikojuilla ja ihailin näyteikkunoita. Tapasin ystävää, söin perinteistä ranskalaista ruokaa Odéonilla ja nautin intiaanikesästä. 

Mielessä velloivat muistot neljän vuoden ajalta ja erityisesti viimeiseltä kuudelta kuukaudelta. Mitä ikinä onkaan tuona aikana tapahtunut, yksi asia on varma: olen ollut äärettömän onnellinen kaupungissa viettämästäni ajasta. Joskus on kuitenkin aika katsoa eteenpäin. Toteuttaa uudenlaisia unelmia ja luoda uusia muistoja. 

Pariisiin menen käymään seuraavan kerran kenties vasta joulukuussa. Silloin esittelen lopputyöni nelihenkiselle muotialan ammattilaisista koostuvalle jurylle. Loppuvuodesta kädessäni onkin toivon mukaan jo kandin paperit. Takana on kaikin puolin hurja ja työläs alkusyksy, jonka loppu ei siinnä ihan lähihorisontissa edelleenkään. Mutta näitä hetkiä varten sitä kai eletäänkin – kun yksi suuri etappi on ohitettu, voi keskittyä uusien asioiden ja suunnitelmien toteuttamiseen. 

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (2)
  1. Hyvä kysymys! Luulen, että mentaliteettien ja arvojen puolesta Suomea, mutta itse fyysisenä kotina pidän toistaiseksi enemmän Ranskaa 🙂

  2. Kumpaa pidät enemmän kotina, Ranskaa vai Suomea?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *