Pariisin joulu

Laura de Lille

Lähden tulevana sunnuntaina Ranskaan, enkä ole hetkeen ollut näin innostunut.


Eniten reissultani odotan ystävieni tapaamista,  pitkiä juoksulenkkejä Seinen varrella ja kotikadulla uskollisesti odottavaa pyörääni. Olen päättänyt, että viikkoni tulee pitämään sisällään paljon fiilistelyä, viinittelyä kahviloiden lämmitetyillä terasseilla rakkaiden ihmisten kanssa, vanhoja klassikkoelokuvia lempileffateatterissani ja runsaasti alakertani leipomon herkkupatonkia.


Ei käy kieltäminen, etteikö kaupungin yleistä tunnelmaakin olisi ikävä. Joulunaika on mielestäni paras ajankohta seikkailla kaupunkia ympäri ämpäri, kun kaikkialla ollaan valmistauduttu kuukauteen toistaan ihanimmin koristein. Kaikista pikkuruisimmat puoditkin tuntuvat panostaneen näyteikkunoidensa somisteisiin. Kohta, kohta!

Mitä ihastuttavinta perjantaita kaikille!

Kommentit

millamainen (Ei varmistettu)

Ei voi taas muuta sanoa, kuin: PARIISI <3<3<3

<a href="http://millamainen.blogspot.com/" alt="millamainen" rel="nofollow">millamainen</a>

Laura Pollari
Laura de Lille

Ite oot <3 :)

Lena* (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia! Olen lähdössä Pariisiin ensi viikolla, tosin hengailuaikaa on töiden vuoksi vain yksi päivä. Ajattelinkin vain kuljeskella kaduilla ja fiilistellä kaupunkia joulun alla. Olisiko sinulla vinkkejä esim. kaupunginosista tai paikoista joissa ehdottomasti kannattaa käydä näin joulu/Pariisifiilistelyn kannalta?

Kommentoi