Pariisin joulu

Lähden tulevana sunnuntaina Ranskaan, enkä ole hetkeen ollut näin innostunut.

Eniten reissultani odotan ystävieni tapaamista,  pitkiä juoksulenkkejä Seinen varrella ja kotikadulla uskollisesti odottavaa pyörääni. Olen päättänyt, että viikkoni tulee pitämään sisällään paljon fiilistelyä, viinittelyä kahviloiden lämmitetyillä terasseilla rakkaiden ihmisten kanssa, vanhoja klassikkoelokuvia lempileffateatterissani ja runsaasti alakertani leipomon herkkupatonkia.

Ei käy kieltäminen, etteikö kaupungin yleistä tunnelmaakin olisi ikävä. Joulunaika on mielestäni paras ajankohta seikkailla kaupunkia ympäri ämpäri, kun kaikkialla ollaan valmistauduttu kuukauteen toistaan ihanimmin koristein. Kaikista pikkuruisimmat puoditkin tuntuvat panostaneen näyteikkunoidensa somisteisiin. Kohta, kohta!

dscn1356.jpg

dscn1360.jpg

dscn1401.jpg

lil3.jpg

dscn1385.jpg

dscn1361.jpg

dscn1175.jpg

Mitä ihastuttavinta perjantaita kaikille!

Kommentit (3)
  1. Kauniita kuvia! Olen lähdössä Pariisiin ensi viikolla, tosin hengailuaikaa on töiden vuoksi vain yksi päivä. Ajattelinkin vain kuljeskella kaduilla ja fiilistellä kaupunkia joulun alla. Olisiko sinulla vinkkejä esim. kaupunginosista tai paikoista joissa ehdottomasti kannattaa käydä näin joulu/Pariisifiilistelyn kannalta?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *