Pariisin poikatyttö

_MG_1091.jpg

_MG_1141.jpg

Reppureissaaja ei tyylillä koreile.

Paitsi jos tiedossa on häät, ja laukkuun pakattu mekko, huulipunaa ja pariisilaismummon katukirppikseltä parilla eurolla ostettu huivi. 

Pariisin-asukuvia ei ole blogissa pariin vuoteen näkynyt, joten sellaiset täytyi räpsiä vanhojen aikojen muistoksi. Välissä on lähtenyt tukka, ja onpa kyllä tyttökin muuttunut.

Romanttisiin Pariisi-hepeniin pukeudun enää vain ani harvoin, mutta väriövereihin lähden mukaan koska vain. Papukaijamerkin arvoinen suoritus kaupungissa, jossa kaikki pukeutuvat mustaan ja harmaaseen.

Huomisesta Lontoosta lienee korjaamaan tämä(kin) maailman virhe. Palailkaamme sieltä!

Suloista sunnuntai-iltaa!

Kommentit (2)
  1. Ihana tuo mekko! Metsästän juuri tällä hetkellä mekkoa syyshäihin (vieraaksi olen siis menossa). Ongelmana on se, että vihkiminen on iltapäivällä, johon otamme osaa, mutta juhlat jatkuvat tanssin merkeissä yömyöhään. Eli pitäisi löytää mekko, joka sopii sekä päivätilaisuuteen että iltajuhlaan.

    Ehkä pitää noudattaa poikaystävän neuvoa, hän sanoi että osta kaksi eri mekkoa! 😀

  2. Ihana huivi! Ja koko asu!

    Huomasin kesällä Pariisissa käydessäni saman. Itse ulkoilutin siellä tietysti kaikkein värikkäimpiä kesämekkojani ja näytin paikallisten mustaharmaa-linjaa vetävien seassa, hmm, no vähän erilaiselta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *