Pariisin upein tyttö

Laura de Lille

Täällä oloaikanani olen tavannut useita muotialalla työskenteleviä ihmisiä, joiden tyyliä olen ihaillut. Siitä huolimatta oikeasti hienoja kohtaamisia tapahtuu vain harvoin. Tyylikkyys kun ei ole minulle pelkästään näytöslavoilla nähtyjä vaatteita yhdistettynä kauden asusteisiin: mielestäni sillä on enemmän tekemistä ihmisen valloittavan persoonallisuuden ja hyvän asenteen kanssa.

Juuri tästä syystä yksi viimeisen puolen vuoden aikana tekemäni kohtaaminen nousee ylitse muiden: ystäväni Georgiana, jonka tapasin eräänä talvisena iltapäivänä koulumme ruuhkaisessa ruokalassa. En ehkä olisi jäänyt juttelemaan, elleivät Georgianan hymy ja raikaava nauru olisi minua pysäyttäneet.

Lähes joka päivä usean kuukauden aikana koulussa tyttöön törmänneenä voin sanoa tämän: vielä kaiken tämänkään ajan jälkeen en ole päässyt jyvälle kaikesta siitä käsittämättömästä mielikuvituksesta ja luovuudesta, jota ystävältäni löytyy. Enkä muuten suinkaan ole ajatuksieni kanssa yksin: sama vakaa oman tiensä kulkeminen toi Georgianalle vähän aikaa sitten työharjoittelun Voguelta. Ei huonommin?

Tässä pieni kurkistus Georgianan tyyliin, olkaa hyvät:

Kaikki kuvat Georgianan Vintage Traffic-blogista.

Kommentit

Anna
Ai niin!

UPEA tatuointi!

Laura Pollari
Laura de Lille

Se on Chanelin :)

Anna
Ai niin!

Ai niitä siirtokuvia? Damn. Too good to be true.

Laura Pollari
Laura de Lille

Joo, juuri niitä! Ja sanopa muuta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Maailman hienoimmat shortsit!

Kommentoi