Pariisin upein tyttö

Täällä oloaikanani olen tavannut useita muotialalla työskenteleviä ihmisiä, joiden tyyliä olen ihaillut. Siitä huolimatta oikeasti hienoja kohtaamisia tapahtuu vain harvoin. Tyylikkyys kun ei ole minulle pelkästään näytöslavoilla nähtyjä vaatteita yhdistettynä kauden asusteisiin: mielestäni sillä on enemmän tekemistä ihmisen valloittavan persoonallisuuden ja hyvän asenteen kanssa.

Juuri tästä syystä yksi viimeisen puolen vuoden aikana tekemäni kohtaaminen nousee ylitse muiden: ystäväni Georgiana, jonka tapasin eräänä talvisena iltapäivänä koulumme ruuhkaisessa ruokalassa. En ehkä olisi jäänyt juttelemaan, elleivät Georgianan hymy ja raikaava nauru olisi minua pysäyttäneet.

Lähes joka päivä usean kuukauden aikana koulussa tyttöön törmänneenä voin sanoa tämän: vielä kaiken tämänkään ajan jälkeen en ole päässyt jyvälle kaikesta siitä käsittämättömästä mielikuvituksesta ja luovuudesta, jota ystävältäni löytyy. Enkä muuten suinkaan ole ajatuksieni kanssa yksin: sama vakaa oman tiensä kulkeminen toi Georgianalle vähän aikaa sitten työharjoittelun Voguelta. Ei huonommin?

Tässä pieni kurkistus Georgianan tyyliin, olkaa hyvät:

gia.jpg

gia3.jpg

img_2371_small.jpg

img_9036.jpg

img_2902.jpg

img_0076.jpg

gia5.jpg

gia4.jpg

Kaikki kuvat Georgianan Vintage Traffic-blogista.

Kommentit (5)
  1. Maailman hienoimmat shortsit!

  2. Joo, juuri niitä! Ja sanopa muuta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *