Pieni asutoivomus

untitled-9.jpg

Aionpas olla nyt aivan rehellinen:

en olisi kamalan pahoillani, jos hyvä haltija taikoisi päälleni yllä olevan asun. Niinku just nyt. 

 

Niin ja housutkin ois ihan kivat. Ei mulla muuta.

 

Rattoisaa perjantaita!

 

Kommentit (5)
 1. Heippa mimmit! En tiedä yhdenkään tavaran alkuperää, joten en valitettavasti osaa sanoa. Tämä kollaasi (kuten useimmat postaamani inspiraatiokuvat) ovat fiilispohjalla, sekalaisista paikoista kasaamiani kokonaisuuksia. Ihania ne kyllä ovat!

  Kissakirnauskis, heippa! En olekaan aihetta täällä suorasti käsitellyt, vaan antanut pikemminkin rivien puhua puolestaan. Olen koko blogini/palstani olemassaolon ajan ottanut linjan, että en mainosta mitään. Mainitsin kyllä aikoinaan vielä asujeni ostopaikan, mutta tapa on ajan kanssa tippunut matkasta. Sitä teen oikeastaan vain jos kyseessä on käytetty vaate tai joku asiaa erikseen tiedustelee.

  Tunnen, että tavaraähkyä ja ostopakkoa löytyy saman kaliiberin blogeista aivan yllinkyllin, eikä oma lähtökohtainen kiinnostukseni pukeutumiseen kumpua brändeistä tai statussymboleista. En kirjoita trendeistä, vaan esteettisesti kauniista asioista. Tyyli on minulle varsin henkilökohtainen juttu ja vaatteet yksi itseilmaisun keino, eikä kulutuskäyttäymisellä retostelu kuulu kuvioon oikein millään lailla.

  Blogissani keskitytään kauniisiin sanoihin ja koskettaviin kuviin. En halua, että kukaan kirjoittelujani lukeva tuntee kulutuspainetta tekstieni tähden, vaan tarjota jotain vaihtoehtoista. Silmän- ja ajatuksenruokaa, joka kannustaa pikemminkin kyseenalaistamaan modernin, jatkuvan kuluttamistyylin ketjun.

  Merkkilappu niskassa ei tee kenestäkään coolia, vaan se, mitä löytyy pään sisältä.

   

 2. kissakirnauskis
  25.1.2013, 15:36

  Oi Laura, sinun asukokonaisuutesi ovat aina yhtä ihastuttavia! Haluaisitko paljastaa meille lukijoillekin mitä merkkiä nuo ovat ja mistä niitä saa?
  Et useinkaan paljasta vaatteidesi alkuperää (paitsi erityistapauksissa kuten tuo ihana Kenzon lintumekko), saanko udella mikset? Se vaikuttaa olevan aika iso poikkeus näin muotiblogimaailmassa, joten olisi mielenkiintoista kuulla ajatuksiasi aiheesta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *