Puoliksi brooklyniläinen

Laura de Lille

Olen joskus julkisesti todennut, että hyville tyypeille tapahtuu hyviä asioita.

Olin väärässä, ja korjattakoon tämä nyt: Hyviä asioita tapahtuu positiivisille ajattelijoille.

Universumi on hassu paikka. Täällä tosiaan saa juuri sitä mitä ajatuksillaan tilaa — loistavia mahdollisuuksia, uusia ystäviä, inspiraatiota ja kasapäin hyvää energiaa. Tai vaikka unelmien kimppakämpän kivenheiton päässä East Riveristä. 

Kodittomuuteni jäi lyhyeksi, sillä viikon päästä muutan toiselle puolelle jokea keskelle sykkivintä Williamsburgia. Ja kauaa en ehtinytkään unelmoida — tämä tilaisuus käveli suoraan syliin. Kannatti siis taas pistää tilaus vetämään. 

 

Energistä viikonalkua! Pidetään liput korkealla, ystävät rakkaat.

 

P.s Hyvillä viboilla saa näköjään myös hillittömän rusketuksen, kun nukahtaa puolivahingossa East River Parkin nurtsille kuumana sunnuntaisena iltapäivänä. Auts.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oot ilmeisesti tankannut Salaisuus -kirjaa itseesi?

Laura Pollari
Laura de Lille

Mikä se on? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

No siinä puhutaan juuri tuosta "vetovoiman laista", ts. positiiviset ajatukset vetävät niitä vastaavia tilanteita luokseen. Nojuu, ei nyt varmaan mitään rakettitiedettä, kai jotkut osaavat tuon lahjan opiskelematta sitä kirjasta :D

Wrldtrvellr
Pimeä Onni

Mä oon aina ollu tosi positiivinen ihminen ja koskaan ei oo oikein mikään onnistunu. Mutta nyt vihdoin tunnen että onni on mun puolella. Muutan alle kuukauden päästä unelmien kaupunkiini, Lontooseen. Saan siellä työskennellä ainakin vuoden ja pitempäänkin jos vain viihdyn. Mulla on ihania ystäviä ympärillä ja kaikki vaan tuntuu nyt menevän niin loistavasti:) Positiivisesti pitää aina ajatella. Kyllä se palkitaan vielä joskus:)

Wrldtrvellr
Pimeä Onni

Mä oon aina ollu tosi positiivinen ihminen ja koskaan ei oo oikein mikään onnistunu. Mutta nyt vihdoin tunnen että onni on mun puolella. Muutan alle kuukauden päästä unelmien kaupunkiini, Lontooseen. Saan siellä työskennellä ainakin vuoden ja pitempäänkin jos vain viihdyn. Mulla on ihania ystäviä ympärillä ja kaikki vaan tuntuu nyt menevän niin loistavasti:) Positiivisesti pitää aina ajatella. Kyllä se palkitaan vielä joskus:)

vierailija (Ei varmistettu)

Laura Pollari, sinä olet ihana ihminen, vaikka en sua tunnekkaan :) Useasti blogiasi lukiessa huomaan ajattelevani, että tässä on nainen jolla on mahtava asenne elämään. Ja nyt oli sanottava se ääneen.

Olet ehkä ainut "muotibloggari" jonka realiteetit ovat muualla kuin vaatekaapissa.

Jos universumi joskus saattaa meidät samaan paikkaan, syödään jäätelöt yhdessä. :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Vierailija, aika hassua! Pitää tsekata toi. :)

Olen viime aikoina lukenut paljon ja keskustellut ystävieni kanssa juurikin näistä energiajutuista, eivätkä ne todellakaan ole mitään tuulesta temmattu käsitteitä! On kummallista, että vastoinkäymiset seuraavat perässä kuin hai laivaa,  jos elää elämäänsä jatkuvan negaation tai pelon kautta.  Positiivisuudella taas löytää jotain hyvää niistä epäonnisista hetkistäkin.

Wrldtrvellr, ensiksikin: onnea uudesta, upeasta kotikaupungista! :) Kannattaa muistaa, että kaikilla on rankkoja aikoja. Mulle ehdottomasti vaikein vuosi kokonaisuudessaan oli 2011, ihan alusta loppuun saakka, mutta aivan jokaisen ikävän hetken ja epäonnistumisen lopputuloksena olen nyt täällä. Vasta jälkeenpäin olen osannut laskea yksi plus yksi ja ymmärtänyt jokaisen vaikean hetken merkityksen. Ystävääni Lindaa lainaten: alamäestä saa paremmat vauhdit :)

Vierailija2, kiitos liikuttavan ihanasta kommentista!

Nyt kun sanoit tuon ääneen, löydetään varmasti toisemme samasta paikasta samaan aikaan. AINA jätskille! :)

 

 

 

Kyllä se taitaa olla aika lähellä totuutta, että onni tulee onnen luokse. Vaikka se välillä tuntuukin julmalta, että onni (tai positiiviset asiat) kiertävät ihmiset, jotka kipeimmin olisivat positiivisen tapahtuman tai tuuppauksen tarpeessa. Molemmat puolet on tullut itse koettua, nyttemmin onneksi enemmän ensin mainittua.

Toki suuri vaikutus on silläkin, että hyvällä fiiliksellä eteenpäin mennessään on helpompi ohittaa ikävät asiat pieninä vastoinkäymisinä, kun esimerkiksi masentuneelle ne voivat tuntua lopullisilta todisteilta omasta epäonnistumisesta. Itse koen, että päästyäni kiinni positiivisempaan ajatteluun ja asenteeseen, olen myös taipuvainen tietoisesti buustaamaan asennetta, ruokkimaan sitä tarkoituksellisesti. Niin paljon parempaa ja helpompaa se on elämästäni tehnyt, että en aio luopua siitä ikinä.

Käyn siis täällä säännöllisesti vahvistamassa uskoani siihen, että positiivisuus kannattaa ja kantaa. Kiitos Laura blogistasi, se on ihana.

 

Nooranonne (Ei varmistettu)

Laura sun blogi on ihana! Ihastelen sun kuvia ja fiiliksiä New Yorkista, ja kirjoitat kauniisti. Blogiasi on ihana seurata :) Voin myös allekirjoittaa tuon kuluneen, mutta niin toden lauselman, että elämässä saa sitä, mitä tilaa.

Minä haaveilin 12-vuotiaana asuvani joskus Englannissa, ja päädyinkin Brysselin kautta sinne opiskelemaan. Seuraava pysäkki Lontoo ja suunnitelmissa myös New York :) On ihanaa tajuta, ettei mikään ole mahdotonta jos halua ja uskallusta on!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Laura,
Löysin sun blogin äskettäin ja jäin niin koukkuun, että luin kaikki postit kerralla! Olin itsekin aikanani Pariisissa vaihdossa joten on ollu ihana lukea Pariisin kuulumisia ja katsella kuvia. Sun kirjotustyyli on myös aivan loistava. Jatka samaan malliin!

Niin ja tsemppiä New Yorkiin!

Tiia
www.jippijayjei.blogspot.com

Hei!

Ekaksi täytyy hehkuttaa tätä blogia, tää on vaan niiiiiiin paras! Sit kysymyksiin, eli mitä kautta aloit etsiä asuntoo kun muutit Pariisiin? Ja miten saa lisätietoa asunnoista Keski-euroopan suunnalta ja millasta on asua siellä? Kiitos ja mukavaa päivänjatkoa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Millainen sun työtyylisi on? Pukeutumisen ja hiusten suhteen siis. Ollaanko Marimekolla Jenkeissä vapaamielisiä, kaiketi, koska sulla on tuo sivusiilikin :) Ois kiva kuulla myös esim. työkulttuurista. Eroaako paljon Suomen tai Ranskan vastaavasta, sun omien kokemusten mukaan?

Laura Pollari
Laura de Lille

avoimesti salaa, onni tulee onnen luokse. Ihan mahtavasti sanottu! :) Ihanaa loppukesää!

Nooranonne, paras oivallukseni tähän mennessä on ollut, että mikä tahansa on tässä elämässä mahdollista. Kaikki riippuu siitä, millaiset rajat ja esteet tielleen asettaa! :) Ja kiitos viestistäsi vielä. Ihana kuulla, että mulla on näin inspiroivia lukijoita!

Tiia, Kiitos parhain sinä! Kasapäin tsemppiä ja halauksia sinne myös. :)

An S, hei ja kiitos viestistä! Mulla kävi tuuri ja perin kaverin asunnon hänen muuttaessa muualle. Asunnoista muualla Euroopassa en osaa sanoa sen kummemmin, mutta Pariisiin muuttavan kannattaa tsekata Pariisin Suomi-instituutin ilmoitustaulu. Sieltä löytää helmiä! Tsemppiä. :)

Vierailija, hauska kysymys! Tyylini on lähestulkoon identtinen töissä sekä vapaa-ajalla. Olen siitä onnekas, että työskentelen yritykselle, jossa jokainen saa olla omanlaisensa. :)

Jos nykyinen työpaikka jätetään pois laskuista, on selvää, että Ranskassa ja Jenkeissä on vallitsee aika erilainen yrityshierarkia kuin pohjoismaisissa. Juurikin tästä samaisesta syystä en olisi koskaan voinut kuvitella jääväni Ranskaan töihin. Mutta ei pidä unohtaa, että positiivisia poikkeuksiakin löytyy!

Kommentoi