Puoliksi brooklyniläinen

Olen joskus julkisesti todennut, että hyville tyypeille tapahtuu hyviä asioita.

Olin väärässä, ja korjattakoon tämä nyt: Hyviä asioita tapahtuu positiivisille ajattelijoille.

img_9690.jpg

Universumi on hassu paikka. Täällä tosiaan saa juuri sitä mitä ajatuksillaan tilaa — loistavia mahdollisuuksia, uusia ystäviä, inspiraatiota ja kasapäin hyvää energiaa. Tai vaikka unelmien kimppakämpän kivenheiton päässä East Riveristä. 

Kodittomuuteni jäi lyhyeksi, sillä viikon päästä muutan toiselle puolelle jokea keskelle sykkivintä Williamsburgia. Ja kauaa en ehtinytkään unelmoida — tämä tilaisuus käveli suoraan syliin. Kannatti siis taas pistää tilaus vetämään. 

 

Energistä viikonalkua! Pidetään liput korkealla, ystävät rakkaat.

 

P.s Hyvillä viboilla saa näköjään myös hillittömän rusketuksen, kun nukahtaa puolivahingossa East River Parkin nurtsille kuumana sunnuntaisena iltapäivänä. Auts.

 

Kommentit (13)
 1. avoimesti salaa, onni tulee onnen luokse. Ihan mahtavasti sanottu! 🙂 Ihanaa loppukesää!

  Nooranonne, paras oivallukseni tähän mennessä on ollut, että mikä tahansa on tässä elämässä mahdollista. Kaikki riippuu siitä, millaiset rajat ja esteet tielleen asettaa! 🙂 Ja kiitos viestistäsi vielä. Ihana kuulla, että mulla on näin inspiroivia lukijoita!

  Tiia, Kiitos parhain sinä! Kasapäin tsemppiä ja halauksia sinne myös. 🙂

  An S, hei ja kiitos viestistä! Mulla kävi tuuri ja perin kaverin asunnon hänen muuttaessa muualle. Asunnoista muualla Euroopassa en osaa sanoa sen kummemmin, mutta Pariisiin muuttavan kannattaa tsekata Pariisin Suomi-instituutin ilmoitustaulu. Sieltä löytää helmiä! Tsemppiä. 🙂

  Vierailija, hauska kysymys! Tyylini on lähestulkoon identtinen töissä sekä vapaa-ajalla. Olen siitä onnekas, että työskentelen yritykselle, jossa jokainen saa olla omanlaisensa. 🙂

  Jos nykyinen työpaikka jätetään pois laskuista, on selvää, että Ranskassa ja Jenkeissä on vallitsee aika erilainen yrityshierarkia kuin pohjoismaisissa. Juurikin tästä samaisesta syystä en olisi koskaan voinut kuvitella jääväni Ranskaan töihin. Mutta ei pidä unohtaa, että positiivisia poikkeuksiakin löytyy!

 2. Millainen sun työtyylisi on? Pukeutumisen ja hiusten suhteen siis. Ollaanko Marimekolla Jenkeissä vapaamielisiä, kaiketi, koska sulla on tuo sivusiilikin 🙂 Ois kiva kuulla myös esim. työkulttuurista. Eroaako paljon Suomen tai Ranskan vastaavasta, sun omien kokemusten mukaan?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *