Puoliksi tehty

Untitled-15.jpg

Toisinaan pohdin, missä menisin, jos olisin nuorena hyssytellyt seikkailunhaluista mieltäni. Jos laukut olisi jätetty pakkaamatta ja hölmönrohkeat päätökset tekemättä.

Saattaisin olla onnellinen, kenties onneton. Ehkä valintoihini tyytyväinen, ehkä niitä katuva. Ainakin olisin kirjoittanut vähemmän. Kantapäätkin olisivat päässeet helpommalla. Muuta en sitten osaakaan arvailla.

Vaikka moni muuvi on tuntunut jälkikäteen vikatikiltä, yhtään päätöstäni en vaihtaisi pois. Niiden takiahan olen siellä missä pitää, juuri nyt. Kannatti siis ryssiä.

Tästä kiitokset menevät vilkkaalle mielikuvitukselle. Se on muistuttanut kerta toisensa jälkeen, että koettaa kannattaa.

Unelmoitu kun on puoliksi tehty.

Ponnistelu ei ole pakollista, mutta tekee elämisestä, no, hiton paljon mielekkäämpää. Haaveineen päivineen.

Omistetaan tämä ilta vielä toteutumattomille sellaisille. 

Toivoo Laura, joka tietää nyt, että luksusalalla on tylsää, uuden kielen voi oppia vielä parikymppisenäkin ja ihastuksen perässä kannattaa muuttaa (ihan oikeasti!)

Kommentit (14)
  1. Sulla on mahtava ja uskomattoman hyväntuulinen blogi. 🙂 Oon varsin ahkerasti lueskellut, kun muutan itse kesällä New Yorkiin tekemään töitä muotialalle ja tätä on ollut ihana selailla lähtöä fiilistellessä. Tämä postaus vielä napsahti oikeen sopivasti aikatauluun näin lähdön kynnyksellä. Ihanaa kesää!

  2. Oho! Ihanko totta? Mikä selain sulla on käytössä? Firefoxilla ja Safarilla ei ainakaan oo mitään häikkää.

    1. Firefox on ja nyt näyttäs että tää onkelma on kaikissa lukemissani Lilyn blogeissa tän jonku uudistushässäkän jälkeen. Siis mun koneella. No mut kait sitä voi tälleenki lukee!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *