Rakkautta Midtownissa

Laura de Lille

Jos useamman viikon olen sipsutellut kuin balleriina, kietoutunut nahkatakkiin, printtitoppeihin ja pukeutunut päivästä toiseen samoihin korkeavyötäröisiin housuihin.

Paitsi tänään.

Lauantai oli täydellinen päivä kaivaa kaapista Opening Ceremonysta löytämäni Toga Archivesin suloinen hame, joka on ehtinyt ottaa aurinkoa kanssani jo muutaman kerran kevään mittaan.

Sopiva aika heittää hyvästit tipunkeltaisille kynsille ja heittäytyä hempeän roosaksi. Korkata uusi parfyymipullo ja antaa pääskysen lennellä valtoimenaan. Tukankin leikkasin yön pikkutunneilla brasilialaisen sohvasurffarin avustuksella. Silmät puolitangossa, tietenkin.

Tämän illan aion viettää komean amerikkalaisen pojan seurassa, ja vatsanpohjassani pyörii muutama perhonen. Ei ole sattumaa, että toukokuu on rakkauden aikaa. Kevätvalossa nyt vaan näkee paremmin.

Paljon Nykki-suukkoja!

 

Kommentit

Sohvi.

Voi miten ihanasti taas kirjoitit! Tuli sellainen olo, että sitä voisi itsekin sipaista jonkin hempeän kynsilakkakerroksen omiin pieniin ja pureskeltuihin kynsiin ja ottaa tänään vastaan kaikki ne suukot, joita keväällä on tarjota.

millamainen

Ihanaa, että kuulostat niin superonnelliselta. Nyki sopii sulle hyvin. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Olet kaunis! Olet selvästi perinyt äitisi kauneuden.

riitu

Ihania treffejä! <3

Laura Pollari
Laura de Lille

 

Sohvi., ehdottomasti! Mitä pureskellummat, sitä paremmat, sanon mä :)

millamainen, kiitti muru! 

Vierailija, kiitos kohteliaisuudesta, mutten tosiasiassa ole kovinkaan äitini näköinen :)

riitu, oi kiitos! Olivat aikamoiset :)

Ihana on ollut seurata elämääsi Nykissä, kun vaikutat todella onnelliselta ja iloiselta. Hienoa!

Saisiko mahdollisesti toivoa New York survival-postausta. Tietoa asumiskustannuksista, palkkatasosta, parhaista puolista, huonoista puolista, mistä pidät eniten, mistä vähiten, mikä on ollut vaikeinta, työlupa, terveydenhuolto, New Yorkin erikoisuudet ja kummallisuudet sekä kaikki muut käytännön asiat mitä nyt ensimmäisenä uuteen maahan muuttaessa tuleekaan mieleen ja osuu eteen..

Toivottavasti treffisi olivat kaikkea sitä mitä toivoitkin ja enemmänkin.

Vieras (Ei varmistettu)

Kylläpä sun blogistasi tulee aina iloinen fiilis:) Kiitos siitä!

Oletko muuten tietoinen siitä, että blogisi "valepäivittyy" blogilistalla tosi usein (monta kertaa päivässä)? Ei sillä, etteikö täällä olisi mukava käydä, mutta ei niitä samoja postauksia kuitenkaan kauhean monta kertaa viitsi lukea:) En tiedä, onko blogilistasta vai jostain muusta johtuva asia, mutta ajattelinpa mainita.

-Elina

Laura Pollari
Laura de Lille

Pee, kiitos paljon juttuehdotuksesta! Laitan ehdottomasti työn alle.

P.s Treffit olivat mahtavat, ja tästä saattaa tulla kovinkin hyvä juttu, hihi :)

Vieras, Olen saanut noottia samasta asiasta nyt kolmelta lukijalta lyhyen ajan sisään, eli et ole siis ainoa, joka on asian pistänyt merkille!

Tämä ei valitettavasti ole mitenkään minusta riippuvainen juttu, eli suosittelisin joko laittamaan palautetta Blogilistalle tai lukemaan palstaa joko Lilyn rekisteröityneenä käyttäjänä, Facebookini kautta (juttuni ilmestyvät sinne reaaliajassa) tai Bloglovinin' kautta, jos Blogilistan häröily häiritsee.

Kiitos kehuista! Ihana kuulla, että tykkäät :)

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

eikä Laura, oot ihan mahtava!ei sillä ettet tietäis sitä jo, mut aattelin vaa muistuttaa :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Höps! Ite oot mahtava :)

Ihanalta kuulostaa toukokuinen Nykki. Arvaa vaan onko Nykki-innostukseni kasvanut lukiessani ihastuttavia postauksia suurkaupungista.

Kesän Provence-reissun jälkeen aikaa säästämisen Nykin lentolippuihin :)

P.s  Treffit Nykissä ovat varmasti ihan omaa luokkaansa :)

sirkku (Ei varmistettu)

Oon lukenut blogiasi jo iät ja ajat ja nyt oli pakko tulla taas sanomaan, että saan sun kirjoituksista tosi paljon inspiraatiota! Koska elän ite fyysisesti Suomessa ja henkisesti muualla, niin oot antanut tosi paljon energiaa siihen, että uskallan jättää maan taakseni, koska se olisi mulle paras mahollinen ratkaisu :) Ei vain pitäisi pelätä liikoja. Sulla on loistava asenne elämään, pidä se.

P.S. Oli kyyhkystatska klisee tai ei, niin mun silmää ainakin se miellytti :)

mettu
whale's head

heippa,

jos sais vienosti toivoa postausta niin olis hienoa jos voisit kirjottaa sohvasurffauksesta vähän sellaiseen "miksi minun pitäisi hylätä viimeinenkin esto ja liittyä sohvasurffaajien joukkoon" :D Oon harkinnu asiaa jo kauan (siis tällä hetkellä tarjota kämppää) mut vielä jossain mielen takanurkassa mietin sellasia kysymyksiä kuin kuinka paljon vieraille pitäis järjestää ohjelmaa, entä jos ei tuu yhtään toimeen ja tulee kiusallista, onko se ihan turvallista, onko jotain "epävirallisia sääntöjä" etc etc... kunhan tuli ideana, oot inspiroinu mua suuresti tässä melkein-alotetussa projektissa :)

Hosuli
Hömppäblogi

Olet upea, kerta kaikkiaan. Tuo hymy!

Kommentoi