Rakkautta Midtownissa

img_8699.jpg

img_8752.jpg

img_8731.jpg

img_8755.jpg

Jos useamman viikon olen sipsutellut kuin balleriina, kietoutunut nahkatakkiin, printtitoppeihin ja pukeutunut päivästä toiseen samoihin korkeavyötäröisiin housuihin.

Paitsi tänään.

Lauantai oli täydellinen päivä kaivaa kaapista Opening Ceremonysta löytämäni Toga Archivesin suloinen hame, joka on ehtinyt ottaa aurinkoa kanssani jo muutaman kerran kevään mittaan.

Sopiva aika heittää hyvästit tipunkeltaisille kynsille ja heittäytyä hempeän roosaksi. Korkata uusi parfyymipullo ja antaa pääskysen lennellä valtoimenaan. Tukankin leikkasin yön pikkutunneilla brasilialaisen sohvasurffarin avustuksella. Silmät puolitangossa, tietenkin.

Tämän illan aion viettää komean amerikkalaisen pojan seurassa, ja vatsanpohjassani pyörii muutama perhonen. Ei ole sattumaa, että toukokuu on rakkauden aikaa. Kevätvalossa nyt vaan näkee paremmin.

Paljon Nykki-suukkoja!

 

Kommentit (14)
  1. Olet upea, kerta kaikkiaan. Tuo hymy!

  2. heippa,

    jos sais vienosti toivoa postausta niin olis hienoa jos voisit kirjottaa sohvasurffauksesta vähän sellaiseen ”miksi minun pitäisi hylätä viimeinenkin esto ja liittyä sohvasurffaajien joukkoon” 😀 Oon harkinnu asiaa jo kauan (siis tällä hetkellä tarjota kämppää) mut vielä jossain mielen takanurkassa mietin sellasia kysymyksiä kuin kuinka paljon vieraille pitäis järjestää ohjelmaa, entä jos ei tuu yhtään toimeen ja tulee kiusallista, onko se ihan turvallista, onko jotain ”epävirallisia sääntöjä” etc etc… kunhan tuli ideana, oot inspiroinu mua suuresti tässä melkein-alotetussa projektissa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *