Reppureissaamaan

img_2729.jpg

 

Näin heiluu reppu ja reppu heiluu näin!

 

Tällä mattimyöhäisellä on yhä reissu haussa jouluksi, mutta onneksi rinkka, buutsit ja villasukat löytyvät jo.

Yli kuukauden kestäneen arpomisen jälkeenkään en ole vielä täysin varma, mihin soppaan sitä itsensä tällä kertaa sotkisi. Keski-Amerikka ja Belize kaatuivat turvallisuussyistä (tervetuloa yksin matkustavan naisen elämään!) ja nyt aikeissa olisikin harrastaa primitiivimatkailua jossain toisessa kohteessa, toivon mukaan maaseudulla pyöräillen, vaeltaen ja muuten vain eräjormaillen.

Eräillä on pokkaa lähteä Afrikkaan, mutta minä kaipaisin kylmään.

 

Nyt kysynkin:

Onko kukaan viettänyt joulua Irlannissa?

 

Mitä siellä kannattaisi loppuvuodesta nähdä tai tehdä? Laittakaa vinkkejä tulemaan, jos sellaisia löytyy. Ei sitten mitään fancypantsya – tämä joulu vietetään meikittä ja tukka sotkussa maaseudun rauhassa.

 

Jiihaa!

 

P.s Saa tulla mukaan.

 

Kommentit (10)
  1. Belizessä itse vierailleena voin sanoa, että ihan mahdottoman ihana paikka, ihania ihmisiä ja ei siellä nyt kovin vaaralliseltakaan minusta tuntunut!

    Suosittelen todella lämpimästi!

  2. Maaseudun kanssa en osaa auttaa, mutta jos jouluaatoksi joulutunnelmaa kaipaat niin Dublinista ainakin löytyy. Vietin siellä yhden joulun, ja jatkuva kellojen kilinä, hyväntekeväisyyteen kerääjien rahaämäpärien kolistelu, tuhannet jouluvalot ja lämpimät kuppilat toimivat ainakin minulle. Hyvää reissua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *