Saanko esitellä: Paulan uusi tyyli

*Yhteistyössä Paulig

Tätä hetkeä ollaan odotettu syyskuusta lähtien.

Ideoista, inspiraatiosta ja luonnoksista se lähti. Nyt voin vihdoin paljastaa, miltä parin kuukauden työrupeama ja uudelleenstailattu Pauligin Paula näyttää.

Hyvät naiset (ja herrat), tässä teille Paulan uusi tyyli vaatesuunnittelija Elina Laitisen ja Laura de Lillen visioimana:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Flora-nimeä kantava suunnittelutyö koostuu kahdesta paitamekosta.

Työ lainaa Paulan nykyisestä asusta kaksi olennaista asiaa: värityksen ja Sääksmäen kansallispuvun helman piskuisen kukkaornamentin. Kuositaituri Elinan käsissä se tosin taipui kokonaan uudeksi printiksi.

Yhtä mieltä olimme siitä, että Paulan uuden tyylin tulisi olla kantajansa kaltainen: rento ja helposti lähestyttävä. Paulan kakkostyylistä halusimme eloisan ja käytännönläheisen. Asun, joka ei rajoita, mutta joka on samalla tunnistettava  kiitos kansallispuvusta inspiroituneen kuosin.

Käytännöllisyyttä asussa niin ikään edustaa Paulan punaisen hiusnauhan korvannut, jokaisen modernin naisbaristan vakkaripäähine turbaani.

Seuraavaksi luvassa onkin yleisöäänestys, jonka ratkeamiseen voitte vaikuttaa te!

Tutustukaa siis myös muihin kilpailutöihin, ja käykää äänestämässä suosikkianne TÄÄLLÄ. 

Pian selviää, kenen visioimasta tyylistä tulee Paulan lopullinen edustusasu. Meikällä on jo kilpailijalemppari.

Kuvitukset: Elina Laitinen

Kommentit (4)
  1. Harvoin innostun kommentoimaan, mutta nyt on pakko! Ihan mieletöntä työtä ootte tehneet, ehoton suosikki tää teijän versio – joten ääni meni teille:)! Eniten jotenkin ottanut vaikutteita alkuperäisestä mutta silti täysin uudenlainen ja raikas kokonaisuus. Toi kukkamekko ois aivan ihana ja on ihan sun näkönenki.

  2. En innostunut yhdestäkään ehdotuksesta. On sääli, että Paulasta tehtiin kuka tahansa tusinatyttö. Paulassa kivaa ja erilaista on juurikin se kansallispuku, ja sitä kauniisti uudistamalla oltaisiin voitu saada jotakin mielenkiintoista ja silti meidän omaa.

    1. Kiitos palautteesta!

      Projektissa ei suinkaan ollut tarkoitus muokata kansallispukua uuteen uskoon, vaan luoda erillinen kakkosasu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *