Studiolla

Menneenä sunnuntaina kipaisin toiselle puolelle jokea vaatesuunnittelijakaverini Olivierin työhuoneella käymään.

Olivier, johon olen tutustunut Nykkiin muutettuani, oli yksi viime syksynä Yhdysvalloissa esitetyn Project Runwayn 9.tuotantokauden kilpailijoista ja pyörittää tätä nykyä omaa nimeään kantavaa Olivier Green -vaatemallistoaan. Italiasta ja Lontoosta oppinsa hakeneella miekkosella oli täydessä työn touhussa minun rynnätessä studiolle, mutta muutamalle valokuvalle on onneksi aina vähän aikaa.

Kerrottakoon, että työhuoneensa muutaman muun paikallisen suunnittelijan kanssa jakava Olivier oli viikonloppuisesta kööristämme ainoa, joka jätti lauantai-illan tanssit lyhyeen herätäkseen aamulla töihin mittatilausmekkoa ahertamaan. 

Paitsi kunnianhimoinen, kaveri on myös loistava esimerkki tyhjän päälle heittäytymisestä. Kun herra muutti Euroopasta New Yorkiin vastavalmistuneena vaatesuunnittelijana vuoden päivät sitten, ei hän tuntenut paikan päältä ketään. Sitten tuli tv-sarja ja työmahdollisuudet ja sosiaaliset piirit seurasivat perässä.

Se sitten niistä puheista, että unelmistaan ei voisi tehdä totta. Inspiroivaa, eikö?

img_8084.jpg

img_8074.jpg

img_8066.jpg

img_8077.jpg

img_8075.jpg

Kommentit (2)
  1. Hehe, ei kun kyllä mä ihan tosissani olen!

    Olivier on aivan ihana. Saattaapa hän vilahtaa uudemmankin kerran täällä piakkoin 🙂

  2. Eikä Laura,et oo tosissasi! tämä ko. suunnittelija oli mun ehdoton lemppari tolla kaudella! tosin pidin erityisesti herran omasta tyylistä erittäin paljon,mutta voi että kuinka kiehtovaa! Ja sä kyllä taidat sopia sinne Nykiin tosi hyvin.. : )

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *