Taas mennään

matka.jpg

Vuosilomani on huikeat kaksi ja puoli viikkoa.

Niinpä vietän jokaisen harvan vapaapäiväni tien päällä kuten nuoren, vapaan maailmanmatkaajan sopii.

Tänä vuonna olen ollut erityisen tehokas: kahdessa viikossa ja parissa pitkässä viikonlopussa olen käynyt Kanadassa, Jamaikalla, Norjassa, Ranskassa, Englannissa, Skotlannissa ja Islannissa.

Niin hölmö en sentään ole, että olisin jättänyt säästämättä muutaman lomapäivän loppuvuodeksi. Viime vuonna soolona vedetty Irlannin-matka oli sen verran menestyksekäs, että tie kutsuu taas joulunpyhiksi.

Suomen-reissu on tiedossa alkuvuodelle, ja miekkosenkaan kotimaahan emme ole tällä haavaa lähdössä, joten nyt pohdinkin kuumeisesti:

Mihin lähteä jouluksi?

Etelä-Amerikka ja Argentiina kiinnostaisivat ainakin.

Teillä, joilla on Argentiinasta kokemuksia ­­­– miten hyvin siellä pärjää yksin matkustavana, espanjaa puhumattomana naisturistina? 

Kommentit (14)
 1. Heippa!

  Kuule, me ollaan lähdössä jouluksi myöskin reissailemaan. Täältä kotosuomesta ollaan nimittäin tulossa sinne New Yorkiin ja sieltä jonnekin päin kohti vähän korkeampia lämpötiloja. En löytänyt täältä Lilystä mahdollisuutta laittaa yksityisviestiä sinulle mutta tulipahan mieleeni kysyä että olisiko teillä kiinnostusta jonkinlaiseen asunnonvaihtoon? Tai tarkemmin ajatellen vaihto on väärä sana jos et ole tänne loska-Helsinkiin tulossa, mutta vaihtoa noin niin kuin ihan rahasta. 

  Jos tällainen joulurahan mahdollisuus ja kukkien kastelu lainkaan kiinnostaa niin viestitelläänhään! Jos on ihan liian spookya ja hankalaa päästää joku omaan kotiisi, niin ei mitään hätää  🙂 Joka tapauksessa ihanaa joululomaa!

  -Reetta

  1. Heippa Reetta 🙂

   Pistäpä mulle meiliä: laurapollari (at) hotmail.com !

 2. Buenos Aires on IHANA kaupunki, suosittelen lämpimästi. Buenos Airesissa kannattaa asua hostellissa ja tutustua muihin matkaajiin, jos ei puhu espanjaa. Itse vietin 5 päivää BA:ssa, ja ehdin nähdä paljon (ja paljon on nähtävää). Jos haluat ravintola- tai muita matkavinkkeja voit vaikka lähettää meilin, kirjoitin myös postauksen Buenos Airesista http://ohsolina.com/ blogilleni.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *