Teepaitatytön paluu

IMG_9609.jpg

IMG_9606_uus.jpg

Täällä ollaan  taas! 

Poissaolon aikaisista sydämistä kiittävät tanssivat tennarit sekä tyttö. Ehkä myös t-paita, joka eksyi asuun puolivahingossa viime viikolla. Yksivärinen trikoo ei ole koskaan ollut ominta alaani, mutta sitäkin on tullut nyt viime aikoina kokeiltua. Ja mikäs tässä rentoillessa!

Edessä on viimeinen työviikko ennen lomaa, ja taistelen viimeisten lippuhankintojen ja matkajärjestelyiden kanssa. Luovuus on ollut koetuksella moneen kertaan, ja koko reissu alkaa saada hullunkurisia piirteitä. Näyttää pahasti siltä, että tulen esimerkiksi taittamaan osan Ranskan-matkastani jaetussa autokyydissä. Jaiks!

Nyt kysynkin: onko kellään teistä covoiturage-kokemuksia?

Teepaitatyttö kiittää! Palaillaan kuulumisiin taas huomenissa.

Kommentit (12)
 1. Covoiturage on mun kohdalla toiminut aina suht hyvin. Olen matkustanut niin Pariisi-Brysseli kuin Pariisi-Marseillekin väliä. Usein hinnaksi on sovittu, että mä maksan tietullit ja kaverin kanssa Marseillesin reissun hinnaksi tuli n50 euroa. Ei paha! Usein jos matkan varaa näin aikaisin kannattaa varautua siihen että sulle tehdään oharit. Olen itse ottanut aina ylös jonkun toisenkin yhteystiedot ja lennosta vaihtanut siihen kun omaa kyytiä ei ole näkynyt eikä kuulunut. Itse etsin tällä hetkellä asuntoa Brooklynistä ja nyt tulikin mieleen kysyä sulta, jos sulla olisi Craigslistin lisäksi antaa muita vinkkejä! Ja hauskaa lomaa!

  1.  

   Kiitti vinkistä ohareiden suhteen – juuri tämän takia aionkin tavata tyypin paikallisella juna-asemalla! Toivotaan nyt kumminkin parasta 🙂

   Mitä kämpänmetsästykseen tulee – en osaa kyllä neuvoa CL:ää kummempaa, kun en ole muuhun itse joutunut turvautumaan. Airbnb voi toimia väliaikaisena ratkaisuna, mutta etsit varmaan pidempää diiliä?

 2. Olen suhannut Pariisin ja Lorrainen väliä tuolla menetelmällä. Hinnat ovat tosiaan kallistuneet mukavasti, mutta silti tulee huokeammaksi kuin junaliput (jos ei satu olemaan sitä nuorisokorttia tai hyvä tuuri alennuslippujen kanssa). Kannattaa varautua henkisesti siihen, että lähtöajat usein venyvät (, mutta tämä ranskalaisille tyypillinen piirre onkin sinulle varmaan jo tuttu).

  1. Nii-in, kumpikohan voittaa – 150 dollarin junaliput vs. myöhästelevä ranskalaiskuski? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *