Tervetuloa Bushwickiin

Laura de Lille

 

Uskokaa tai älkää: tältä näyttää Bushwick, New Yorkin tämän hetken kuumin asuinalue.

Tässä Brooklynin kolkassa hengaavat kaupungin silmäätekevät, nuoret taiteilijat ja evakkoon loikkineet hipsterit – ja kohta moni muukin. 

Jotain perinteisesti maahanmuuttajataustaisesta, teollisuudesta tunnetun kaupunginosan suosiosta kertovat viimeaikaiset luvut: vuokrat Bushwickissä nousivat viime helmikuussa viidenneksen. 

Alueen ensimmäinen hotelli on avautumassa, ja seuraavaksi tulokkaaksi on arveltu ostoskeskusta, jota kohtaan muun muassa Urban Outfitters (joka muuten lanseerasi taannoin ikioman Bushwick-paitansa) on osoittanut kiinnostusta. 

Hienostuneisuudellaan Bushwick tuskin hurmaa, mutta Girls-tv-sarjan jaksoilla, supersuositulla Roberta's-pizzerialla (jossa myös Yhdysvaltain entinen presidentti seuralaisineen hetki sitten illallisti) ja huippumalleja notkuvilla trendibileillä on ollut asiaan takuuvarmasti oma vaikutuksensa. 

Kerrassaan metka paikka tämä New York!

 

Tsekkaa vaikka nämä: McKibbinin hipsteri-loftit, Roberta's-pizzeria ja ostoskeskus, josta uumoillaan uutta Chelsea Marketia.

Näin pääset paikan päälle: Bushwickin trendikkäimmille nurkille vie L-juna. Piipahda ihmettelemään menoa vaikkapa Montrose Avenuelle.

Kommentit

All My Days

Mun CS-host asui Bushwickin toisella laidalla, jota vielä tätä nykyä asuttaa Väli-Amerikkalainen lattariyhteisö, mutta tuo hipstereiden liikehdintä huomattiin kun käytiin juurikin Robertasissa pizzalla. Elokuussa toivonmukaan takaisin! :)

Kommentoi