Tervetuloa Bushwickiin

img_6058.jpg

img_6060.jpg

img_6068.jpg

img_6066.jpg

 

Uskokaa tai älkää: tältä näyttää Bushwick, New Yorkin tämän hetken kuumin asuinalue.

Tässä Brooklynin kolkassa hengaavat kaupungin silmäätekevät, nuoret taiteilijat ja evakkoon loikkineet hipsterit  ja kohta moni muukin. 

Jotain perinteisesti maahanmuuttajataustaisesta, teollisuudesta tunnetun kaupunginosan suosiosta kertovat viimeaikaiset luvut: vuokrat Bushwickissä nousivat viime helmikuussa viidenneksen. 

Alueen ensimmäinen hotelli on avautumassa, ja seuraavaksi tulokkaaksi on arveltu ostoskeskusta, jota kohtaan muun muassa Urban Outfitters (joka muuten lanseerasi taannoin ikioman Bushwick-paitansa) on osoittanut kiinnostusta. 

Hienostuneisuudellaan Bushwick tuskin hurmaa, mutta Girls-tv-sarjan jaksoilla, supersuositulla Roberta’s-pizzerialla (jossa myös Yhdysvaltain entinen presidentti seuralaisineen hetki sitten illallisti) ja huippumalleja notkuvilla trendibileillä on ollut asiaan takuuvarmasti oma vaikutuksensa. 

Kerrassaan metka paikka tämä New York!

 

Tsekkaa vaikka nämä: McKibbinin hipsteri-loftit, Roberta’s-pizzeria ja ostoskeskus, josta uumoillaan uutta Chelsea Marketia.

Näin pääset paikan päälle: Bushwickin trendikkäimmille nurkille vie L-juna. Piipahda ihmettelemään menoa vaikkapa Montrose Avenuelle.

Kommentit (1)
  1. Mun CS-host asui Bushwickin toisella laidalla, jota vielä tätä nykyä asuttaa Väli-Amerikkalainen lattariyhteisö, mutta tuo hipstereiden liikehdintä huomattiin kun käytiin juurikin Robertasissa pizzalla. Elokuussa toivonmukaan takaisin! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *