Tiikerihuivi, huivi tiikerin

Laura de Lille

Tyhjensin tänään vaatekaappini sisällön Valtterin pöydälle. Lähteä sai lähes kaikki, ja myinpä paikan päällä Célinen laukkunikin, jonka laitoin eteenpäin kevyin sydämin uudelle hyvälle omistajalle.

Kirppis oli menestys, mutta vaaroja vaani sielläkin. Vastapäisessä, iäkkäämmän rouvashenkilön pöydässä minua väijyi tiikeri. Hurmaavin ikinä näkemäni silkkihuivi, jonka kohdalla nyt vaan täytyi tehdä poikkeus hamstraussääntöön.

Hintaa aarteella oli vaivaiset viisikymmentä senttiä, ja keksin tälle sillä tuijotuksella jo ainakin neljä erilaista käyttötapaa. Kotiin päästyäni väänsin siitä hiuspannan. Oh yeah!

Tapasinpa tänään reissullani yhden lukijanikin. Minua harvoin vedetään hihasta, mutta aina kun niin tapahtuu, menen hämilleni. Olette nimittäin juuri sellaisia lukijoita kuin olen salaa toivonutkin: iloisia, ystävällisiä ja määrätietoisia. Hyvä tytöt!

Kommentit

saint-christophe (Ei varmistettu)

Oot ihana!

Laura Pollari
Laura de Lille

Ite oot! :)

"Katjuska" (Ei varmistettu)

Voi, kun olisit vinkannut Valtterista etukäteen. Olisin tullut tyhjentämään pöydän. :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Vinkkasinkin — Facebookissa :) Voi harmi!

Ihana löytö!

riitu

Voi ei, se kirpparipäivä oli tänään! Täysin unohdin. :( Saitko myytyä kaiken vai tuleeko vielä uusi myyntipäivä? Äsh, nyt harmittaa, tyylisi on niin ihana!

Jeba
Tuuliajolla

Voi kuinka kivasti laitoit huivin, sopii todella hyvin! :) Nyt kun kerroit että myit Célinen laukkusi voin mäkin hyvillä mielin viedä kirpparille yhden mun laukkuni joka on ollut pitkään " jos mä kuitenkin käytän " listalla. Tän kirjotuksen vuoksi mä pystyn nyt luopumaan siitä laukusta - kiitos! :)

Laura Pollari
Laura de Lille

riitu, voi ei :( Ei taida enää tulla. Melkein kaikki meni, ja aikakin loppuu. Olis ollut kiva törmäillä!

Jeba, juurikin näin! :)

Piaf (Ei varmistettu)

Moi!

Jotenkin muistelisin,että sulla on joskus ollut tälläisenkin huivin sitomisohje olemassa blogissasi...Voitko laittaa linkkiä tulemaan kun haluisin niin päästä kokeilemaan?? :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Tarkoitat varmaankin tätä? http://www.lily.fi/juttu/helppoakin-helpompi-kevathuivi

Tuossa käytin huivia, jonka sisälle on pujotettu rautalanka. Sellainen pieni ero. :)

Kommentoi