Tiikerihuivi, huivi tiikerin

Tyhjensin tänään vaatekaappini sisällön Valtterin pöydälle. Lähteä sai lähes kaikki, ja myinpä paikan päällä Célinen laukkunikin, jonka laitoin eteenpäin kevyin sydämin uudelle hyvälle omistajalle.

Kirppis oli menestys, mutta vaaroja vaani sielläkin. Vastapäisessä, iäkkäämmän rouvashenkilön pöydässä minua väijyi tiikeri. Hurmaavin ikinä näkemäni silkkihuivi, jonka kohdalla nyt vaan täytyi tehdä poikkeus hamstraussääntöön.

img_6034.jpg

Hintaa aarteella oli vaivaiset viisikymmentä senttiä, ja keksin tälle sillä tuijotuksella jo ainakin neljä erilaista käyttötapaa. Kotiin päästyäni väänsin siitä hiuspannan. Oh yeah!

huivit.jpgTapasinpa tänään reissullani yhden lukijanikin. Minua harvoin vedetään hihasta, mutta aina kun niin tapahtuu, menen hämilleni. Olette nimittäin juuri sellaisia lukijoita kuin olen salaa toivonutkin: iloisia, ystävällisiä ja määrätietoisia. Hyvä tytöt!

terkut.jpg

Kommentit (10)
  1. Tarkoitat varmaankin tätä? http://www.lily.fi/juttu/helppoakin-helpompi-kevathuivi

    Tuossa käytin huivia, jonka sisälle on pujotettu rautalanka. Sellainen pieni ero. 🙂

  2. Moi!

    Jotenkin muistelisin,että sulla on joskus ollut tälläisenkin huivin sitomisohje olemassa blogissasi…Voitko laittaa linkkiä tulemaan kun haluisin niin päästä kokeilemaan?? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *