Toivepostaus: päivä Lauran kanssa

aamu.jpg

7:21. Herätys. Hyppään silmät ristissä suihkuun ja pistän kahvinkeittimen päälle.

IMG_2354.jpg

7:50. Meikkausta ja tukan kuivaamista. Ja tietenkin sitä kahvia  ilman ei tuu kauppoja! Aamun soundtrackina soi Altered Images.

IMG_2340.jpg

8:25. Vaatteiden valinta. Tiedättekö niitä värikoordinoituja bloggarivaaterekkejä, joissa seisoo kuusi identtistä kauluspaitaa/neuletta/mekkoa nätisti rivissä? Tämä olisi niiden vastakohta.

Tästä värioksennuksesta valitsin tänäänkin asuni. Suoritukseen meni 5 minuuttia.

IMG_2415.jpg

8:35. Työmatka. Pakkaan kimpsut ja kampsut, ja lähden pyöräilemään kohti Manhattania. Williamsburgin sillalla riittää työmatkapyöräilijöitä.

domino.jpg

8:43. Ystävällinen muistutus. Muisto päiviltä, jolloin Brooklynin maamerkkiä Dominon sokeritehdasta yritettiin vielä pelastaa purku-uhan alta. Pieleen män. Sen tilalle tulee nyt Miami-inspiroitunut reikäkerrostalo. Juuri tätä me tarvittiinkin, jes!

IMG_2420.jpg8:45 Kohti Manhattania. Sumuinen kaupunki ja ruuhkainen Delancey Street. Tuttu juttu joka aamu!IMG_2429.jpg

8:55. Huristelua East Villagessa. Tässä kahvilassa on Halloween-koristelut kohdillaan.

IMG_2404.jpg

9:05. Perillä! 30 minsaa meni.

photo-7.jpg

9:30. Aamiaista toimistossa. Kiinnostuneille kerrottakoon: aamusuosikkiini puuroon lisään karpaloita ja hunajaa.

IMG_2433.jpg

9:00-18:00. Töissä. Rankkaa työntekoa, lounas ja iltapäiväinen happihyppely työkaverin kanssa. Tänään ihailimme Bonsaipuita 5th Avenuella. Splendid!IMG_2437.jpg18:05. Kotimatka. Ulkona jo hämärtää, kun lähden kotia kohti. Töiden jälkeen keksin lähteä leffaan. Tsekkaan elokuvatarjonnan, ja NoHon Angelika Film Centerissä menee näytös seiskalta. Päätän tähdätä siihen.

Kesti muuuten aikansa, että löysin Nykistä hyvän teatterin vanhojen Pariisin suosikkieni tilalle. Angelikaan minulla on tapana mennä keskellä viikkoa töiden jälkeen, aina yksin. Luksusta!

IMG_2442.jpg

18:15. NoHossa. Ihailen maisemia ja pimenevää kaupunkia. Tällaiset kirjakaupat ovat yksi syy siihen, miksi New Yorkissa on kiva asua!

IMG_2450.jpg

18:20 – 18:50. Vapaamuotoista kikkailua. Käyn ostamassa lipun leffanäytökseen, ja kävelen sisään korttelin Urban Outfittersiin tappamaan aikaa ja hölmöilemään. Siellä mietin syntyjä syviä ja sitä, miksi joku on nähnyt tarpeelliseksi
valmistaa uuden vuoden neuleen Times Square -teemalla. Kauan eläköön vintage!

IMG_2456.jpg

18:55. Takaisin teatterilla. Odottelen leffan alkua ja mietin popkornien mahdollisuutta.

IMG_2461.jpg

20:45. Lähden leffasta huonotuulisena. Jyrkkä ei indie-kauhuelokuville, ihmiset! Suuntaan takaisin Brooklyniin, ja Lower East Sidella helpottaa jo. Williamsburgin sillalla sanon heipat öiselle Manhattanille.

IMG_2467.jpg

21:15. Saavun kotiin. Ryhdyn illallisen laittoon. Olen superhuono iltasyöjä, joten pitäydyn lemppari-iltapalassani: siihen tulee lehtikaalia, tomaatteja ja manchego-juustoa. Jälkkäriksi porkkanoita ja kulhollinen muroja. Käsittelen päivän aikana otettuja valokuvia ja stressaan inboxissa odottavia sähköposteja. Jaiks!

00:30. Nukahdan sängylle läppäri auki. Näen unta kertakaikkisen arkisesta päiväni kuvina -postauksesta, ja toivon, että se on ilmestynyt mystisesti blogiin seuraavaksi päiväksi. Gotta believe in miracles!

Kommentit (26)
  1. Mut siis mikä on tärkeetä? Olla töissä koko pitkän päivän ja luoda uraa vai tehdä jotain muuta, kuten hankkia perhe tai harrastaa tai viettää vapaata? Kai kaikilla on oman tavoitteensa, toisella urakeskeisiä ja toisilla ei. Ei arvoteta näitä! 🙂

  2. Tosi kiva postaus, taas! Rakastan näitä ”päivä kanssani” -postauksia, tee vaan ihmeessä uudestaan :). Itse asun Berliinissä ja työpäivät on kohtuullisen pitkiä täälläkin, se, että menee yli seitsemään, on onneksi poikkeus, tosin aloitan usein jo ennen yhdeksää.

    Välillä naurattaa kun Suomessa 8-16 päivää tekevät ihmiset väittävät iltojen olevan lyhyitä ;).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *