Tyttökavereista

Laura de Lille

 

"En mä oikeasti halunnut tyttöä tänne." 

Totesi kämppikseni Tiffani minusta aamuyön pikkutunneilla eteisemme käytävällä.

 

Minua nauratti, ja sitten nauratti kyllä Tiffaniakin. Liekö asialla ollut muutama drinkki, mutta siinä ja silloin elo asunnon ensimmäisenä naispuolisena kolmantena pyöränä ei tuntunutkaan ihan hirveältä.

Olimme nimittäin yhteistuumin huomanneet, että kolmen poikatytön taloudessa olikin ihan kiva asustaa.

 

Minulla ei ole koskaan ollut kuin kourallinen hyviä tyttökavereita. Tyttöjä, joiden seurassa on voinut pistää tuulemaan kuin jätkien kesken konsanaan ja joille asiat sanotaan selvästi eikä kierrellen. Kun poikien kanssa jokainen mutka on suora, muunlaiseen kanssakäymiseen on vaikea sopeutua. Reiluja on oltava aina, ja tikusta saa silmään korkeintaan se, joka mainitsee keskustelussa hiustenpidennykset tai manikyyrit.

Täällä olen tutustunut moniin mahtaviin naisiin. Tyttöihin, jotka silittävät sisarellisesti tukkaa, kun kasvoillani on huolestunut ilme. Sellaisiin, joita ei haittaa, vaikka kesämekolle läikkyy hiukan itsetehtyä sangriaa. Kynnet voi maalata puiston nurmikolla, eikä ole niin viimeisen päälle, vaikka sinistä väriä eksyy vähän kynsinauhoillekin. Meikeistä emme juttele edelleenkään, mutta nyökyttelemme toisillemme ymmärtäväisesti, kun puhumme mieliämme painavista asioista.

 

Pojat — vaikka teillä on aina erityinen paikka sydämessäni, yksi asia on varma. 

Teiltä en saa koskaan mekkoa lainaan, kun minun on päätettävä 15 minuutissa, mitä laitan päälleni juhliin. 

Sitä varten tarvitaan mielettömiä mimmejä.

 

Kommentit

Nooralsls (Ei varmistettu)

Voi että miten ihania kuvia! Olen juuri lukemassa blogiasi lopusta alkuun ja olen yhdeksännellä sivulla.

Kiitos ihanasta blogistasi ja....... hyvää päivänjatkoa sinulle sinne New Yorkiin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvä, että tyttökavereita löytyy ja tarvitsee :).
Miltei mikään ei ole surullisempaa kuin tyttö joka karttaa muita sukupuolensa edustajia.

Laura Pollari
Laura de Lille

Nooralsls, miten valloittava kommentti! Kiitos ihan kamalasti. 

Hyviä lukuja, ja ihanaa alkavaa viikkoa Suomeen!

Vierailija, kyllä surullisinta olisi, jos kavereita ei olisi ollenkaan. Kyllä tässä ihmisiin tutustutaan ihan ihmisten itsensä vuoksi eikä sukupuolen :)

889 (Ei varmistettu)

Voi miten kauniita ja upeita tyttöjä, huh-huh.

Vierailija (Ei varmistettu)

"kyllä surullisinta olisi, jos kavereita ei olisi ollenkaan. Kyllä tässä ihmisiin tutustutaan ihan ihmisten itsensä vuoksi eikä sukupuolen :)"

Totta tuo, mutta aina jos kuulee naisen sanovan että "en halua tyttökavereita, koska kaikki tytöt on sellaisia ja tällaisia", niin sitten sanoja ei pidä kyllä itsestäänkään. :(

apple (Ei varmistettu)

hoi laura!

ihana blogi, ihanat tytöt, ihana sinä!

kävipä niin ihanasti, että sain yhdysvalloista harjoittelupaikan syksyksi. kysymys liittyykin viisumiasioihin tai oikeastaan maahantuloon, jos vain osaat heittämällä vastata itse ruljanssin jo muutaman kerran kokeneena. saan siis 3 kk työviisumin, mutta olisi helpottavaa saapua maahan jo muutama päivä ennen itse harjoittelun ja viisumin voimassaoloajan alkua. voiko yhdysvaltoihin tietääksesi siis saapua jo ennen viisumin voimassaoloajan alkua? vaikkei tunnetakaan niin tunnut jollain tavalla olevan "linkkini" amerikkaan :))

terkut helsingistä!

Laura Pollari
Laura de Lille

Apple, aika hyvä kysymys!

Käsittääkseni ei voi, ja vaikka viisumittomana maahan saapuisitkin (eli 3kk turistiviisumilla oikeastaan, jos ajattelit saapua ennen työviisumisi voimaantuloa) niin tarvitsen varsinaiseen viisumiisi maahan saapuessani tiettyjä merkintöjä. Kerran poistuessani näyttänee oikeastaan vain siltä, että olet ollut maassa turistiviisumilla yli sallitun ajan.

Tällaisella logiikalla ajattelisin itse, mutta jos kaipaat vahvistusta, niin soita ihmeessä vaikka Finnairille. Osaavat auttaa varmasti!

Mahtavaa työharjoittelua ja hurja määrä Nykki-halauksia! :)

 

Coco
Coco Sweet Dreams

Aivan ihana  postaus tämä! Kuvat niin eloisat ja letkeet! 

Kommentoi