Tyttökavereista

img_9041.jpg

img_9052.jpg

img_9048.jpg

img_9032.jpg

tytot_iso.gif

 

”En mä oikeasti halunnut tyttöä tänne.” 

Totesi kämppikseni Tiffani minusta aamuyön pikkutunneilla eteisemme käytävällä.

 

Minua nauratti, ja sitten nauratti kyllä Tiffaniakin. Liekö asialla ollut muutama drinkki, mutta siinä ja silloin elo asunnon ensimmäisenä naispuolisena kolmantena pyöränä ei tuntunutkaan ihan hirveältä.

Olimme nimittäin yhteistuumin huomanneet, että kolmen poikatytön taloudessa olikin ihan kiva asustaa.

 

Minulla ei ole koskaan ollut kuin kourallinen hyviä tyttökavereita. Tyttöjä, joiden seurassa on voinut pistää tuulemaan kuin jätkien kesken konsanaan ja joille asiat sanotaan selvästi eikä kierrellen. Kun poikien kanssa jokainen mutka on suora, muunlaiseen kanssakäymiseen on vaikea sopeutua. Reiluja on oltava aina, ja tikusta saa silmään korkeintaan se, joka mainitsee keskustelussa hiustenpidennykset tai manikyyrit.

Täällä olen tutustunut moniin mahtaviin naisiin. Tyttöihin, jotka silittävät sisarellisesti tukkaa, kun kasvoillani on huolestunut ilme. Sellaisiin, joita ei haittaa, vaikka kesämekolle läikkyy hiukan itsetehtyä sangriaa. Kynnet voi maalata puiston nurmikolla, eikä ole niin viimeisen päälle, vaikka sinistä väriä eksyy vähän kynsinauhoillekin. Meikeistä emme juttele edelleenkään, mutta nyökyttelemme toisillemme ymmärtäväisesti, kun puhumme mieliämme painavista asioista.

 

Pojat — vaikka teillä on aina erityinen paikka sydämessäni, yksi asia on varma. 

Teiltä en saa koskaan mekkoa lainaan, kun minun on päätettävä 15 minuutissa, mitä laitan päälleni juhliin. 

Sitä varten tarvitaan mielettömiä mimmejä.

 

Kommentit (8)
  1. Aivan ihana  postaus tämä! Kuvat niin eloisat ja letkeet! 

  2. Apple, aika hyvä kysymys!

    Käsittääkseni ei voi, ja vaikka viisumittomana maahan saapuisitkin (eli 3kk turistiviisumilla oikeastaan, jos ajattelit saapua ennen työviisumisi voimaantuloa) niin tarvitsen varsinaiseen viisumiisi maahan saapuessani tiettyjä merkintöjä. Kerran poistuessani näyttänee oikeastaan vain siltä, että olet ollut maassa turistiviisumilla yli sallitun ajan.

    Tällaisella logiikalla ajattelisin itse, mutta jos kaipaat vahvistusta, niin soita ihmeessä vaikka Finnairille. Osaavat auttaa varmasti!

    Mahtavaa työharjoittelua ja hurja määrä Nykki-halauksia! 🙂

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *